Evenimentul Zilei > Actualitate > Dănutz SRL intră în vacanţă
Dănutz SRL intră în vacanţă

Dănutz SRL intră în vacanţă

Duminică, de la ora 17.00, TVR 1 difuzează ultima ediţie din acest sezon a emisiunii care îl are ca moderator pe artistul Dan Bittman.

Producţia a ajuns la sfârşitul celui de-al şaptelea sezon. Dan Bittman îşi rămas bun de la telespectatori cu promisiunea că despărţirea nu va fi una de lungă durată. Echipa emisiunii are vacanţă până în luna octombrie, când „Danutz SRL” va reveni la aceeaşi oră, pe acelaşi post, dar cu „un format îmbunătăţit, o imagine proaspătă atât prin scenografie, cât şi prin conţinut”, aşa cum descrie Octavian Iordăchescu, Managing Partner Mondofilm, casa de producţie cu care colaborează TVR.

Duminică de duminică, Dan Bittman, Antonio Passarelli, trupa Marfar şi actorul Vasile Calofir au reuşit să câştige publicul prin momentele inedite cu cei mai buni artişti români şi străini.

Deoarece Bittman se pregăteşte de vacanţă, ultima emisiune se concentrează pe destinaţii de călătorie. Timp de două ore, telespectatorii se vor plimba prin ţări care mai de care mai exotice şi vor afla mai multe despre culturile unor ţări ca India, Rusia sau Mexic.

Producătorii vor să aducă în platou un spectacol cosmopolit care să combine, de exemplu, salsa cu costumele şi dansurile ruseşti. Dan Bittman mai pregăteşte pentru telespectatori şi o paradă de costume de baie.
În platou vor fi prezenţi Mihai Mitoşeru, Marcel Pavel, Gelu Voicu şi Victor Yila, dar şi Anya şi Los Platanos, care menţin atmosfera de petrecere.

MATINALUL

Luna august aduce „Vară, fete şi vedete”

Dacă emisiunea care ocupă duminicile telespectatorilor TVR 1 intră în vacanţă, postul introduce de luni, 1 august, o nouă emisiune matinală. În fiecare zi, de luni şi până vineri, de la ora 8.00 până la ora 10.00, echipa de la „Tonomatul DP2” va transmite de pe terasa magazinului Cocor emisiunea cu temă de vacanţă.

Diana Dimian şi Eda Marcus, alături de Mihnea Mihăiţă, care va face recomandările de vacanţă, şi Andreas Petrescu, pregătit să aducă cele mai proaspete informaţii din ţară şi străinătate, vor vorbi celor care se trezesc devreme despre vedete, modă, stil, ultimele tendinţe în materie de machiaj şi coafuri, destinaţii turistice, loţiuni de plajă, exerciţii miraculoase de fitness sau reţete gastronomice.