Evenimentul Zilei > Actualitate > Dănuţ Lupu: „Portarul de la Benfica putea să-şi ia o pernă şi să se culce”
Dănuţ Lupu: „Portarul de la Benfica putea să-şi ia o pernă şi să se culce”

Dănuţ Lupu: „Portarul de la Benfica putea să-şi ia o pernă şi să se culce”

Dănuţ Lupu i-a pus la zid pe componenţii echipei de fotbal Oţelul Galaţi pentru prestaţia modestă din partida contra lusitanilor, cărora le-a transmis să-şi ia orice gând de la calificare.

Campioana Oţelul Galaţi a fost neputincioasă, marţi seară, pe un stadion "Naţional Arena" aproape gol, pierzând lamentabil cu Benfica Lisabona, scor 0-1. Moldovenii au tras primul şut pe poartă în minutul 61 şi au avut o singură ocazie de gol, în minutul 90.
Oţelul a lăsat impresia că este departe de pretenţiile Ligii şi că îi încurcă pe cei care practică fotbal adevărat. Moldovenii au toate şansele să devină singura echipă românească fără punct în grupele Ligii Campionilor, deoarece FC Basel, după remiza cu Manchester United, se va lupta foarte probabil pentru locul doi cu Benfica şi va veni la Bucureşti, în penultima etapă, pentru victorie.
"Cu «hei-rupul» a mers doar în Liga I"

Dănuţ Lupu (44 de ani), fost junior lansat de Oţelul, a ironizat ieri prestaţia "siderurgiştilor".

"M-a distrat declaraţia lui Frunză, că Benfica nu le-a fost cu nimic superioară! Cu nimic, în afară de un buget de o sută de ori mai mare şi un lot mult mai puternic. Nu mai zic de joc. Portarul de la Benfica putea să-şi ia o pernă şi să se culce! Ce a avut de apărat, că Oţelul nici n-a ajuns la poartă? Asta e nivelul echipelor româneşti. Nu contează dacă Oţelul a fost ajutată anul trecut să ia campionatul. Nu există echipă «curată», aşa că nu mai are rost această discuţie. S-a dus şi orice şansă la locul 3, asta dacă a sperat cineva la vreo calificare. Cu «hei-rupul» e mai greu, a mers în Liga I, nu şi în Ligă", ne-a declarat Lupu.

SCANDAL LA CITY
Sorin Breazu
Sfidarea lui Carlos Tevez
Problematicul atacant argentinian Carlos Tevez a revenit în centrul atenţiei cu un nou scandal. În duelul de marţi seară, pierdut de formaţia sa – Manchester City – scor 0-2 pe terenul nemţilor de la Bayern München, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, starul "pumelor" a refuzat să intre pe teren.
Antrenorul Roberto Mancini s-a săturat de fiţele sud-americanului, anunţând că relaţiile dintre clubul la care este legitimat şi Costel Pantilimon şi jucător sunt ca şi încheiate.
Argentinianul neagă faptul că nu a vrut să intre pe teren. "Am ieşit la încălzire şi eram pregătit să joc", este versiunea atacantului. Tevez (27 de ani), care a marcat 43 de goluri în 65 de meciuri jucate în Premier League pentru "cetăţeni", este plătit regeşte la Manchester, câştigând săptămânal 300.000 de euro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News