Dansul de vineri seara

Dansul de vineri seara

Weekendul TV debutează cu concursuri de dans, muzică populară, toate în scopuri caritabile, fotbal autohton şi patinaj artistic de la Mondiale.

Seara de vineri a fost mereu o scenă a bătăliilor audienţelor TV. Nici seara aceasta nu va fi o excepţie. Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Pro TV mizează pe emisiunea „Dansez pentru tine”, care începe la 20.30.            

Unii merg mai departe, alţii pleacă acasă 

Este seara „meciului” dintre cu plurile Dragoş Bucurenci - Elena Geru şi Doru Todoruţ - Emanuela Oprişan. Unul dintre ele va rămâne în concurs, celălalt va pleca acasă. Cei patru concurenţi vor dansa salsa, un dans-ritual, dar şi stilurile la care au apelat data trecută: quickstep şi stomp. 

Ne puteți urmări și pe Google News

„Aş vrea să le transmit telespectatorilor să voteze cu inima şi să-şi aducă aminte de câte ori s-au simţit neputincioşi în faţa greutăţilor prin care au trecut părinţii lor”, spune Bucurenci. „Am fost susţinut mereu de public şi sunt convins că mă vor susţine şi în acest moment”, adaugă Todoruţ.              

„O dată-n viaţă” 

Emisiunea-rival de la TVR 1, „O dată-n viaţă”, începe la ora 21.10. Gazda Iuliana Tudor îi va avea ca invitaţi pe Catinca Roman, Christel Ungar (soţia lui Cristian Ţopescu) şi Mihai Mitoşeru, care vor prezenta trei cazuri sociale descoperite de Crucea Roşie, dar vor şi cânta muzică populară. 

Reprezentanta Crucii Roşii, Mihaela Geoană, va fi şi ea prezentă, alături de Margareta Pâslaru, iniţiatoarea campaniei „Banca de alimente”.                       

Fotbal la Antena 1, patinaj la TVR 2 

Antena 1 oferă altceva: meciul de fotbal Pandurii Târgu Jiu - Steaua, care începe la 20.30. Tot sport transmite în această seară şi TVR 2. Este vorba de finalele probelor din cadrul Campionatului Mondial de Patinaj Artistic de la Torino.

Mai precis, concurenţii susţin astăzi proba de dans, de la 21.30, ora României, iar mâine va fi o nouă rundă, de la ora 15.55. Gala Laureaţilor va fi transmisă duminică, de la ora 15.30.