"Declaraţiile iresponsabile ale celor doi membri ai USL, Adrian Solomon şi Victor Ponta, care ţin să se evidenţieze prin ameninţări fără precedent, nu reprezintă decât nou episod trist din viaţa politicii româneşti promovat de această formaţiuniune Socialistă, după exemplul Dan Şova", declară Buda printr-un comunicat de presă.
"Îmi exprim dezamăgirea şi condamn acest tip de comportament antieuropean şi antidemocratic promovat de membrii USL şi le solicit public demisia domnilor Ponta şi Solomon care tratează în această manieră instituţiile statului şi îşi permit să profereze atacuri virulente la viaţa demnitarilor ţării", mai cere deputatul PDL. Buda apreciază că prin aceste ieșiri "cei doi şi-au dat măsura incompetenţei politice".
El mai apreciază că "este inacceptabil în noul context european, să asistăm la astfel de abordări politice generate de oameni politici tineri pe care România ar trebui să se bazeze, în fapt cei care se pretindeau a fi promotorii modernizării şi reformării clasei politice". Acesta mai atenționează că "nesancţionarea acestor politiceni de genul Victor Ponta, Adrian Solomon, Dan Şova, care nu au capacitate de a respecta instituţiile statului şi fac declaraţii prin care atentează la siguranţa şi integritatea fizică a reprezentanţilor statului, creează un grav precedent pentru statul de drept şi democraţia românească".
Președintele PSD a declarat astăzi că membrii Coaliției de guvernământ sunt vinovați față de pensionari și că "nici dacă îi împuști nu este suficient". Cu doua zile mai înainte, colegul său, Adrian Solomon, a declarat că premierul Mihai Răzvan Ungureanu va avea soarta lui Aldo Moro, premier italian care a murit asasinat.
CITIȚI ȘI:

  • Roberta Anastase îl atacă pe Ponta la bona filipineză
  • Victor Ponta despre Coaliția majoritară: "Nici dacă-i împuşti nu e suficient!"
  • Pensionarii îşi vor primi banii reţinuţi din contribuţia la sănătate până la sfârşitul anului
  • Ameninţările de gangster ale deputatului PSD Solomon