Videoclipul a fost lansat în urmă cu 24 de ore și deja a depășit 500.000 de vizualizări. „Domnule procuror, sunt nevinovat. Despre infracţiuni eu doar am cântat. Unuia care libertatea o iubeşte, nici prin cap nu-i trece să se facă peşte”, spune Dani Mocanu.

Dar asta nu este tot. Melodia continuă cu niște versuri mult mai interesante. „Sunt supărat, revoltat şi îmi vine să mor, că m-a văzut toată ţara la televizor, cu cătuşele de mâini la poliţie, acuzat pe nedrept de prostituţie”, mai cântă Mocanu

Mai mult, în videoclip Dani Mocanu a făcut practic o reconstituire a momentului arestării. El a declarat la eliberarea din arest că este nevinovat în acest caz. „Este o făcătură, cu siguranţă. Eu, la fel ca şi alţi manelişti, am cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru nişte interlopi.

Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, aşa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine şi diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întreţin ele, nu există aşa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, a spus el.