„Este esențial să nu intre în turul doi Dan Barna”, este scopul social-democraților. Cozmin Gușă spune că dorește să le mobilizeze pe acele organizații care încă nu s-au hotărât să o sprijine pe Viorica Dăncilă, pentru că ”este esențial” ca Dan Barna, de la USR, să nu ajungă în turul doi.

„Pentru mine este esențial să nu intre în turul doi Dan Barna, pentru că politica pe care o face nu are legătură cu interesul național. Având în vedere că erau câteva organizații PSD nehotărâte să tragă în aceste alegeri cu Viorica Dăncilă, organizații foarte apropiate de mine, cred că intrarea mea în PSD o să le mobilizeze”, a explicat Gușă.

„Asta o să aducă Vioricăi Dăncilă câteva puncte, să poată trece peste Dan Barna și să intre astfel în turul doi cu Klaus Iohannis”, mai punctează acesta.

”Olguța Vasilescu cred că se alintă. Eu nu pot să nu-mi aduc aminte de perioada în care eu eram secretar general al PSD și ea era o înflăcărată lideră a tineretului PRM-ist. Dădea cu mult mai multă sete în PSD în perioada 2001-2003 și chiar într-un stil vadimist”, a concluzionat Gușă, scrie Libertatea.