Dan Sucu si Diana Lascarescu s-au casatorit

Dan Sucu si Diana Lascarescu s-au casatorit

Prezentatoarea TV Diana Lascarescu, 33 de ani, s-a casatorit ieri, la Primaria Sectorului 1, cu omul de afaceri Dan Viorel Sucu.

Evenimentul a coincis cu aniversarea mirelui, care a implinit 44 de ani. La ceremonie au asistat putini invitati, printre acestia remarcandu-se doar fostul ministru al finantelor, Sebastian Vladescu. Primele au ajuns la fata locului soacrele.

Chiar daca se confrunta zilnic cu emotiile emisiei TV, mireasa Diana Lascarescu nu s-a putut abtine si a varsat o lacrima in momentul in care a intrat in Oficiul Starii Civile. Atent, milionarul Sucu si-a ajutat consoarta cu un servetel. Martori ai cununiei civile au fost sora mirelui si sotul acesteia. Dupa obisnuitul text introductiv si dupa „da”-urile pline de emotie, mirii au ciocnit un pahar de sampanie si au parasit rapid incinta.

Datorita programului lor extrem de incarcat, cei doi nu se vor bucura decat de o „saptamana de miere”, care va avea loc intr-o localitate din Cipru. In privinta planurilor de viitor, Diana si Dan Sucu au declarat ca isi doresc si o fetita, pe langa baietelul pe care il au impreuna de un an. Acesta a asistat cu uimire la eveniment si s-a suparat pe fotografii care insistau cu flash-urile asupra sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mirii, la a doua incercare

Omul de afaceri Dan Viorel Sucu se casatoreste pentru a doua oara si vine dupa un divort care l-a costat 37,5 milioane de euro. Astfel, fosta sa sotie, Camelia, a ajuns femeia cu cele mai multe lichiditati din Romania. Sucu este patronul Mobexpert si are o avere care se situeaza in jurul sumei de 90 de milioane de euro. Din prima casatorie, omul de afaceri are si doua fete.

La randul ei, Diana Lascarescu s-a casatorit prima data la varsta de 19 ani (in 1993), iar mariajul ei cu omul de afaceri Cezar Lascarescu (care a murit in 1999) a durat sase ani. A urmat o relatie indelung mediatizata cu omul de afaceri Peter Imre. Acesta din urma s-a casatorit anul trecut cu Marina, fiica fostului ministru de externe Theodor Melescanu.