Dan Radu Ruşanu a ieşit din arestul Poliţiei Capitalei după expirarea ordonanţei de reţinere

Dan Radu Ruşanu a ieşit din arestul Poliţiei Capitalei după expirarea ordonanţei de reţinere

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Dan Radu Ruşanu, a ieşit miercuri din arestul Poliţiei Capitalei după expirarea ordonanţei de reţinere pentru 24 de ore dispusă de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Dan-Radu Ruşanu a părăsit Arestul Poliţiei Capitalei în jurul orei 13.30, la aproximativ jumătate de oră după expirarea mandatului de reţinere. Preşedintele ASF nu a făcut nicio declaraţie şi a plecat cu o maşină de culoare neagră, care îl aştepta aproape de ieşirea din Arest.

  • Propunerea de arestare preventivă a lui Ruşanu, RESPINSĂ de instanţă

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins în noaptea de marţi spre miercuri propunerea DNA de arestare preventivă a preşedintelui ASF, Dan Radu Ruşanu, pus sub acuzare în dosarul Carpatica-ASF. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată.

  • Caracatiţa din Asigurări. «Unchiu’» Ruşanu şi finul Chiţoiu au năşit un grup infracţional organizat

Dan Radu Ruşanu a fost reţinut marţi de procurorii DNA după ce au extins urmărirea penală şi pentru săvârşirea infracţiunilor de favorizare a infractorului şi influenţare a declaraţiilor. El era cercetat în acest dosar pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la abuz în serviciu.

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Dan-Radu Ruşanu a fost reţinut de DNA. Se cere avizul Camerei Deputaţilor pentru începerea urmăririi penale în cazul lui Daniel Chiţoiu