Evenimentul Zilei > Monden > Cutremur la Hollywood! Will Smith i-a permis soției să aibă o relație cu un alt bărbat
Cutremur la Hollywood! Will Smith i-a permis soției să aibă o relație cu un alt bărbat

Cutremur la Hollywood! Will Smith i-a permis soției să aibă o relație cu un alt bărbat

Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu un bărbat cu 21 de ani mai tânăr decât ea.

Jada Pinkett Smith, soția actorului Will Smith, a vorbit în propria sa emisiune, despre relația pe care a avut-o cu artistul August Alsina, cu 21 de ani mai tânăr decât ea, scrie Daily Mail.

Culmea, dezvăluirile actriței au fost făcute chiar în fața soțului ei. Marele star de la Hollywood a ținut ca soția sa să discute și despre relația pe care aceasta a avut-o cu August Alsina.

Jada Pinkett Smith a spus că aventura cu acest artist a avut loc în urmă cu patru ani și jumătate, când ea și Will Smith erau separați.

„În exterior, familia noastră câștigase, nu-i așa? A fost o perioadă când soția mea a plâns timp de 45 de zile consecutiv”, și-a amintit Smith. „Am început să am un jurnal zilnic. Se întâmpla în fiecare dimineață. Cred că a fost cel mai greu moment din mariajul nostru. Mă simțeam mizerabil, dar din exterior părea că sunt un norocos”, a continuat acesta.

De asemenea, actorul a mărturisit că încerca să susțină o imagine cu familia ideală, însă nu realiza că Jada se secrifica pentru a da bine în ochii lumii.

„Am vrut să proiectez familia perfecta. Dacă ar fi să găsesc cel mai ”otrăvitor” aspect al relației noastre, în trecut, este faptul ca simțeam că banii și succesul au proiectat o relație reușită. Dacă reușim în lume, asta înseamnă că relația noastră este bună… Nu știam ce înseamnă cu adevărat să te conectezi cu cineva”, a declarat actorul.

Confirmarea relației vine după ce recent August Alsina a susținut într-un interviu că Will Smith și-ar fi dat chiar „binecuvântarea”. „Singura persoană care îmi poate da permisiunea într-o astfel de situație sunt eu. Nu aveam nevoie de permisiune pentru eram separați”, a spus Jada.

Will și Jada au insistat că, deși au apărut titluri de tipul „Jada a spus…”, „Will a spus…”, ei nu au făcut până acum niciun fel de declarație pe marginea acestui subiect. Cei doi sunt căsătoriți din 1997.

„Când văd un tip care arată bine, Jada cea bună îmi şopteşte: Eşti căsătorită, deci trebuie să te linişteşti! Iar Jada cea rea intervine peste: Wow! Procreează, procreează, procreează acum!”, a spus ea în emisiunea Today Show, în urmă cu câțiva ani.

Will şi Jada sunt căsătoriţi din 1997 şi au doi copii, Jaden, în vârstă de 17 ani şi Willow, de 15 ani.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: