Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremur în showbiz-ul românesc! Se despart după 22 de ani de căsnicie!
Cutremur în showbiz-ul românesc! Se despart după 22 de ani de căsnicie!

Cutremur în showbiz-ul românesc! Se despart după 22 de ani de căsnicie!

Alin Oprea, artistul cunoscut din trupa Talisman, și partenera lui au decis să se vor separa în mod oficial după 22 de ani!. Anunțul a fost făcut chiar de către Larisa.

Relația dintre Alin Oprea și soția lui a fost mult timp pusă sub semnul întrebării, multă lume întrebându-se dacă cei doi vor ajunge sau nu la divorț. Până la urmă, cea care a confirmat totul este Larisa Oprea

Cu ocazia unei aniversări, Larisa a postat o fotografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: „Să-l uităm”, a scris Larisa. De altfel, Larisa locuieşte în Marea Britanie. Odată cu mutarea, relația celor  a fost pusă constant la îndoială. Și deși au încercat să pară că iubirea lor este la fel de mare ca acum 22 de ani, se pare că inevitabilul s-a produs.

Pandemia i-a prins pe Larisa și pe copii departe de România și, respectiv, de Alin Oprea. Potrivit celor de la Viva.ro, există surse care confirmă că tot de trei ani, de când a plecat din țară, Larisa și solistul nu ar mai forma un cuplu. Ba mai mult, decizia de-a pleca din România ar fi venit în urma separării de atunci. Recent, femeia a transmis toate acestea și printr-o schimbare pe Facebook. În prezent, pe contul de pe rețeaua socială, bruneta a exprimat la statutul civil că este “singură”.

Cu doi copii deja mari, Larisa Oprea și soțul ei, fostul component al trupei „Talisman”, par să fi decis să o ia pe drumuri diferite în viață, Nu e o surpriză în showbiz-ul românesc, care în ultima vreme a copiat de la starurile de la ollywood nu numai felul de a se îmbraca i a trăi, dar și un anumit fel de a privi relațiile cu partenerii. De altfel, știri despre despărțiri apar în fiecare zi, iargurile rele susțin că vom avea prilejul să ne delectăm cu noi dezvăluiri uluitoare cât de curând.