Relația dintre Alin Oprea și soția lui a fost mult timp pusă sub semnul întrebării, multă lume întrebându-se dacă cei doi vor ajunge sau nu la divorț. Până la urmă, cea care a confirmat totul este Larisa Oprea

Cu ocazia unei aniversări, Larisa a postat o fotografie in care apare alături de copii. Urările au curs pe pagina sa de socializare, unde unul dintre prietenii virtuali ai Larisei a amintit de Alin. Bruneta nu a ezitat si a lăsat un răspuns clar: „Să-l uităm”, a scris Larisa. De altfel, Larisa locuieşte în Marea Britanie. Odată cu mutarea, relația celor  a fost pusă constant la îndoială. Și deși au încercat să pară că iubirea lor este la fel de mare ca acum 22 de ani, se pare că inevitabilul s-a produs.

Pandemia i-a prins pe Larisa și pe copii departe de România și, respectiv, de Alin Oprea. Potrivit celor de la Viva.ro, există surse care confirmă că tot de trei ani, de când a plecat din țară, Larisa și solistul nu ar mai forma un cuplu. Ba mai mult, decizia de-a pleca din România ar fi venit în urma separării de atunci. Recent, femeia a transmis toate acestea și printr-o schimbare pe Facebook. În prezent, pe contul de pe rețeaua socială, bruneta a exprimat la statutul civil că este “singură”.

Cu doi copii deja mari, Larisa Oprea și soțul ei, fostul component al trupei „Talisman”, par să fi decis să o ia pe drumuri diferite în viață, Nu e o surpriză în showbiz-ul românesc, care în ultima vreme a copiat de la starurile de la ollywood nu numai felul de a se îmbraca i a trăi, dar și un anumit fel de a privi relațiile cu partenerii. De altfel, știri despre despărțiri apar în fiecare zi, iargurile rele susțin că vom avea prilejul să ne delectăm cu noi dezvăluiri uluitoare cât de curând.