Evenimentul ZileiEconomieCutiile poștale de la Euromag, la fel de populare și în vremurile actuale (P)

Cutiile poștale de la Euromag, la fel de populare și în vremurile actuale (P)

Cutiile poștale de la Euromag, la fel de populare și în vremurile actuale (P)
Cutiile poștale revoluţionau modul în care primeam corespondența. Mai cu seamă că impresionau și ca formă, culoare, cu detalii fel de fel, erau parte din identitatea unei casei și a unui proprietar.

Fie că vorbeam de locuința de tip casă individuală sau apartament în bloc, toată lumea avea cutie poștală.

Acestea rămân de actualitate și utilitate și în zilele noastre. Cei de la Euromag se vor asigura de acest lucru, prin calitatea variantelor propuse.

Cutia poștală modul

E drept că pentru locatarii unui bloc trebuie să existe o decizie comună despre aceste tipuri de cutii postale. Așadar în varianta de modul de la Euromag regăsim opțiuni economice, standard sau premium. Pot avea de la 4 la 9 uși și comandate astfel încât să corespundă cu preferințele fiecăruia.

Pentru cei care își doresc ceva mai mult de atât, pot face o comandă, pentru ca design-ul și tipul de cutie poștală să fie exact pe gustul proprietarilor.

Poate că nu v-ați gândit prea mult la aceste elemente, însă au și ele importanţa lor. Sunt mici și cochete și în ele înghesuim corespundenţa. Utilitatea lor o înțelegem, doar că uneori tindem să o subevaluăm. Să ne gândim însă mai ales în acest context când punem mai mult ca oricând accent pe distanțarea socială, a lăsa corespondența în cutia poștală este o practică indicată. Iar destinatarul vede de îndată că are de ridicat un plic. Decupajele decorative ale cutiilor poștale, așa cum vedem și la catalogul de produse marca Euromag, au acest rol practic totodată.

Cumpărați o cutie poștală nouă! O investiție pentru ani buni de acum încolo!

Cutia poștală securizată vine cu avantaje individuale, dar și la comun. Să ne gândim că acestea permit o mai bună și practică organizare. Sunt estetice și fac ca pe scara blocului totul să arate îngrijit.

Nu există haosul corespondenței împrăștiate. Cu cât blocul în cauză este mai mare, cu atât mai multe cutii poștale sunt necesare, ceea ce înseamnă că simetria va fi de impact de asemenea.

De cum vor arăta acestea în scara blocului, ba chiar și de transport gratuit dacă ne referim la cei din București, se pot ocupa cei de la Euromag. Specialiști făuritori de cutii poștale, aceștia pun la dispoziție variantele standard de cutii poștale sau pot realiza conform unei schițe orice tip de cutie poștală, așa cum vă doriți. Până la urmă aceasta este investiția pe care o faceți acum, pentru timp îndelungat, căci sunt rezistente, ba chiar au rezistență sporită.

Realizate din tablă groasă, sunt vopsite în câmp electrostatic și asta înseamnă rezistență mai mare față de șocuri mecanice sau zgârieturi.

Cu oferta celor de la Euromag beneficiați de numerotare gratuită și garanție valabilă 12 luni. Cutii poștale ce se pretează la orice locuință

Dacă vorbim de cei care locuiesc la casă există categorie distinctă de produse, cutii poștale individuale. Pentru cei care locuiesc în complex de apartamente sunt preferate cele de stil comun, de tip modul. Au avantajul de a fi mai compacte, realizate din tablă groasă, astfel încât în simplitatea lor să fie elegante și versatile. Se vor încadra foarte bine în orice scară de bloc.

Necesare, utile, parte din organizarea scărilor de bloc, cutiile poștale vă sunt de interes major pentru nevoia de intimitate și siguranță a corespondenței. În completare, același producător poate să vă ofere și aviziere sau suport pentru materiale publicitare, disponibile imediat din stoc sau produse la comandă.

Contact:

Strada Farului, nr. 15, București
0732 551 055
office@euromag.ro


Accesează: