Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle au întâmpinat opoziție de acolo de unde nu se așteptau. Din partea unui membru destul de apropiat al familiei. E drept, prin alianță. Este vorba despre Gary Goldsmith, unchiul lui Kate Middleton, soția prințului William. Acesta nu s-a sfiit să lanseze critici spre cuplul regal pentru amestecul în politica britanică.

Fratele mamei Ducesei de Sussex i-a numit pe cei doi „niște muppets care își doresc să fie în centrul atenției” și le-a transmis pe un ton imperios „să tacă dracu’ din gură” și să-i lase pe oamenii din Regat să-și vadă de probleme, conform publicației britanice Daily Mail.

Gary Goldsmith s-a enervat pentru că cei doi își dau cu părerea în timp ce se află de partea cealaltă a Oceanului Atlantic, adică în SUA, într-o vilă somptuoasă din Los Angeles. „Cu atâtea lucruri care se întâmplă în lume, totuși, acești doi muppets tânjesc după atenție”, a scris unchiul lui Kate pe LinkedIn. Mesajul a continuat. „Închideți dracu’ gura și aveți grijă de copilul vostru. Harry, ne-ai pierdut dragostea și respectul. Meghan, ești o greșeală. Acum, vă rog, suntem cam ocupață să salvăm vieți și economia”, s-a încheiat mesajul furibund.

Urmează o carte explozivă

În vârstă de 55 de ani, Gary Goldsmith se află în prezent în autoizolare, după ce s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Ibiza.

Într-un interviu acordat pe Zoom, pentru publicația Evening Standard, Harry și partenera sa, au spus că se descurcă foarte bine în America, odată cu începerea unei noi vieți.

În familia regală, tensiunile sunt uriașe în această perioadă. Relația dintre cei doi frați, William și Harry, este foarte încordată și dezvăluiri despre evenimentele din viața celor doi vor fi făcute publice de autorul Robert Lacey în cartea „The Crown”.

„Ar putea fi una dintre traumele care au schimbat monarhia”, spune scriitorul referitor la ce se petrece între cei doi frați.