Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum te angajezi la Ikea
Cum te angajezi la Ikea

Cum te angajezi la Ikea

Decizia retailerului suedez de mobila IKEA de a-si deschide un magazin in Bucuresti a determinat o cursa stransa intre aspirantii la o slujba in companie, fie ea de manager de top sau de lucrator comercial.

Dintre cele aproape 420 de persoane care vor lucra in magazinul din Baneasa de la inceputul lui aprilie au fost deja angajate cam 200, dintr-o baza de selectie de cateva mii. "Recrutarile continua", ne-a declarat Oliver Lorincz, directorul de resurse umane al IKEA Romania.

Ce se cauta? In principal casiere, lucratori comerciali, paznici, bucatari sau chelneri pentru restaurantul din cadrul complexului. Angajarile sunt in toi, iar pana la sfarsitul lunii viitoare vor fi finalizate.

Daca te grabesti, mai poti inca aplica pentru unul dintre aceste posturi. Urmareste anunturile postate de companie pe site-urile de recrutare (www.ejobs.ro, de exemplu) si trimite CV-ul la [email protected].

Daca prin continutul CV-ului i-ai convins pe recrutori, vei fi chemat la un interviu. "Apreciem un CV facut ca la carte, insa credem ca este mai important ca lucrurile mentionate sa fie si adevarate.

Nu punem accent deosebit pe studii, ci mai degraba pe impresia pe care candidatul ne-o creeaza la interviu", explica directorul de resurse umane al IKEA criteriile in functie de care se fac angajarile.

Compania nu divulga deocamdata detalii privind pachetul salarial sau eventualele beneficii, asa ca doar o discutie cu recrutorii de la IKEA te-ar putea lamuri. Daca ai fost acceptat, va urma o perioada de pregatire intensiva.

NOTOTRIETATE

237 de magazine

Grupul suedez IKEA are 237 de magazine la nivel mondial, toate operate in sistem de franciza, asa cum va functiona si cel din Capitala. Magazinul, cu o suprafata de 26.000 de mp, va cuprinde show-roomuri, accesorii si decoratiuni pentru locuinta, spatii de joaca, restaurante. Marca IKEA a devenit celebra datorita pretului mic al mobilei "inovatoare".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News