Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum poţi avea un JURNAL ONLINE pe Facebook | VIDEO
Cum poţi avea un JURNAL ONLINE pe Facebook | VIDEO

Cum poţi avea un JURNAL ONLINE pe Facebook | VIDEO

„Când veţi fi gata să vă spuneţi propria poveste, veţi şti exact cum vor arăta mesajele sau fotografiile voastre, pentru că veţi putea vedea o previzualizare înainte de a partaja articolul vostru”...

Aceasta este o parte a prezentării Facebook pentru aplicaţia sa

numită “Paper”. Un jurnal online în care se pot citi şi distribui de pe smartphone articole sau alte tipuri de conţinut, după cum relata AFP.

Fără elemente perturbatoare

“Paper îţi permite să împărtăşeşti ştiri într-un mod mai simpatic, cu un design îmbunătăţit şi în ecran complet, o aranjare în pagină fără elemente perturbatoare”, indică reţeaua socială pe blogul său. “De asemenea, am facilitat crearea şi distribuirea articolelor voastre”, adaugă Facebook.

Aplicaţia, prima creată de Facebook Creative Labs, este disponibilă începînd cu 3 februarie pentru utilizatorii de iPhone. Paper oferă mai multe secţiuni tematice, care permit urmărirea principalelor subiecte de actualitate, precum şi rubrici variate, cum ar fi sport, ştiinţă sau gastronomie. Utilizatorii vor putea personaliza mai mulţi parametri ai aplicaţiei.

Media partenere pentru aplicaţia Paper nu au fost dezvăluite, însă într-o înregistrare de prezentare a aplicaţiei, un utilizator navighează pe articole din New York Times, revista Time, USA Today sau Huffington Post, printre altele. Aplicaţia va permite vizionarea în ecran complet a videoclipurilor şi va “facilita găsirea articolelor unor publicaţii de încredere şi selectarea lecturilor şi conţinuturilor video”. “Iar cînd veţi fi gata să vă spuneţi propria poveste, veţi şti exact cum vor arăta mesajele sau fotografiile voastre, pentru că veţi putea vedea o previzualizare înainte de a partaja articolul vostru”, mai subliniază reţeaua socială.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: