Cum poţi să faci sex cu soţia unui necunoscut

Cum poţi să faci sex cu soţia unui necunoscut

În Bucureşti, un club de swing propune o distracţie nouă pentru România: schimbul de parteneri pentru întâlniri amoroase fierbinţi.

Roxana Ioniţă are 31 de ani, este căsătorită, are două fetiţe şi a lăsat, pentru o vreme, politica - avea o funcţie de conducere în PNL Bucureşti -  pentru a se ocupa de o afacere unică în România: e managerul primului club de swing organizat din ţară.

Decor luxuriant, o mulţime de cupluri, show-uri lesbi, animatoare aproape goale, măşti şi jucării erotice sunt principalele ingrediente ale mai multor petreceri care devin de neuitat şi care au loc în clubul de swing din Bucureşti, Atracttion Club. Spaţiul, perfect amenajat pentru cei care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală, e locul unde, imediat după după miezul nopţii, vezi scene erotice mai ceva ca în filmele pentru adulţi şi care îţi oglindesc propriile fanteziile sexuale.

"Swing-ul este deja un stil de viaţă adoptat de multe cupluri din România. Numai în Attraction Club au venit deja câteva sute de cupluri şi persoane singure. Lumea e foarte curioasă şi tentată de această formă inedită de distracţie. Asta arată clar că swing-ul va deveni, cu siguranţă, în următorii ani, o modă din ce în ce mai răspândită în România. Nu îmi pot permite să numesc pe nimeni cunoscut care să practice swing-ul, dar, ca idee, în club vin doar oameni cu stare materială foarte bună, mulţi străini cu afaceri mari la noi în ţară", explică Roxana Ioniţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

De obicei, experienţele erotice în grup încep la fel ca o primă întâlnire între doi oameni care vor să testeze "chimia" dintre ei: flirturi, complimente, atingeri întâmplătoare. Urmează discuţii în cuplu cu privire la posibilii alţi parteneri, iar rezultatul, de multe ori, e unul fericit, adică întâlnirea se încheie cu o partidă de sex la care, în acelaşi pat - unul imens, situat la etajul clubului - iau parte două sau chiar mai multe cupluri, dar şi femei sau bărbaţi care au ajuns acolo neînsoţiţi.

Tot Roxana Ioniţă a explicat şi de ce ar alege cineva să facă schimb de parteneri: "Motivul cel mai des întâlnit pentru care un cuplu alege să practice swing-ul e ca să scape de monotonie şi pentru ca să-şi stimuleze viaţa sexuală. E o formă de entertainment, dar plină se senzualitate, de erotism. După ce ai ajuns la o anumită maturitate şi experienţă sexuală alături de partenerul tău, nu te mai impresionează chiar orice şi îţi doreşti experienţe noi".

Taxa de intrare pentru un cuplu e de 200 de lei, pentru o femeie singură 100, iar pentru bărbat singur 300 de lei, bani în care sunt incluse un pahar de şampanie de bun venit şi un cocktail gratuit, precum şi bufet.

Ce e swing-ul?

Swing-ul sau schimbul de parteneri, considerat de unele persoane un stil de viaţă, e o activitatea sexuală non-monogamă. Swing-ul are loc când un cuplu se implică în relaţii sexuale cu unul sau mai multe cupluri sau cu o persoană singură. Bisexualitatea în rândul femeilor e obişnuită şi acceptată de acest stil de viaţă, însă bisexualitatea masculină e rară.