Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Cum murdăreşte Varanul tot ce are mai frumos România
Cum murdăreşte Varanul tot ce are mai frumos România

Cum murdăreşte Varanul tot ce are mai frumos România

Varanul aplică zilnic o strategie foarte eficientă pentru a credibiliza manipulările nocive executate la Felix TV.

Murdăria aruncată în spaţiul public pentru strategiile de care are nevoie reptila este frumos împachetată în emisiuni care chipurile elogiază tot ce are România mai frumos. Ultimul exemplu de acest fel este folosirea imaginii Simonei Halep pentru credibilizarea Felix TV.

Foarte abil, în aceeaşi emisiune sunt ambalate frumos, împreună, câte o dezvăluire-făcătură şi un subiect interesant cu personalităţi admirate de public. Scopul este suprapunerea imaginii şi credibilităţii invitaţilor peste mizeriile cu care Felix îşi intoxică publicul. E ca un îndulcitor pus în ortavă pentru a atenua gustul oribil al substanţei nocive cu care Varanul îşi îmbolnăveşte audienţa.

Simona Halep este doar un nume pe lista cu sute de români mari fost folosiţi ca îndulcitori naturali pentru veninul care se prelinge din colţii varanului, pe limba lui despicată. Oameni de bună-credinţă, cu certă valoare profesională şi morală, sunt folosiţi într-un mod pe care nu îl percep pentru că nu cunosc intenţiile reale ale celor care le lansează invitaţii.  

Este o strategie bine pusă la punct, observabilă de foarte mult timp, care produce de multe ori şi situaţii absolut hidoase.

Este hidos să vezi cum e atrasă în bârlogul reptilei comunistoide elita rezistenţei anti-comuniste, cât a mai rămas din ea în viaţă, de exemplu. N-am putut să înţeleg niciodată cum poate cineva torturat de comunişti să meargă la televiziunea unui securist turnător pentru a creşte credibilitatea mesajelor lui perverse. Bieţii oameni sunt a doua oară victime ale călăilor care le-au nenorocit viaţa.   

Mă uit siderat de fiecare dată când cele două vârfuri ale limbii despicate a şopârlei, Gâdea şi Badea, aduc elogii Casei Regale a României. Deşeul cel mai toxic lăsat în urmă de regimul criminal comunist care a distrus monarhia, Dan Voiculescu, este acum mare admirator şi susţinător al Casei Regale.

Cum poate orice om cu minimă inteligenţă să creadă o asemenea gogomănie?

Paradoxul reptilei comuniste care a năptârlit în admirator al valorilor monarhiei este doar o formă a contradicţiilor siderante generate în bârlogul TV al Varanului, ca efect colateral al strategiilor unsuroase pe care acesta le secretă zi de zi.

Când Justiţia le judecă patronul saurian, glandele lui Felix din studiourile Antena 3 împroaşcă imediat către audienţă mesajul toxic: Justiţia condamnă pe telepatie.

Când Justiţia le eliberează vreun prieten, aceleaşi personaje nu contenesc cu elogii aduse magistraţilor.
E o schizofrenie uluitoare pe care o acceptă milioane de români ademeniţi şi seduşi cu tot ce are mai frumos România.

Unii ar cădea pe spate de admiraţie crezând că Voiculescu e vreun geniu din moment ce reuşeşte atât de bine să prostească atât de mulţi oameni în fiecare seară.

Adevărul este că şopârloiul turnător nu a inventat nimic special. Istoria e plină cu tot felul de figuri hidoase care au reuşit până la un punct să fie credibile pentru milioane de oameni, folosind exact la fel valori ale popoarelor pe care le-au nenorocit.

Până la urmă toţi au sfârşit în cartea de istorie la capitolul cu figuri sinistre, pentru că indiferent cât de inteligentă e manipularea nu poate să ţină la nesfârşit.

Intră în dezbatere pe această temă! Spune mai jos, în secţiunea de comentarii, dacă eşti de acord cu pedepsele draconice pentru judecătorii corupţi.

 

Pagina de autor a jurnalistului Mălin Bot, de pe evz.ro

 

Citiți și alte opinii de acest autor pe aceeași temă:

 

 

Află mai multe despre Mălin Bot și intră în dezbatere cu acest autor în zona de comentarii aflată mai jos pe această pagină.