Evenimentul Zilei > Monden > Cum i s-a schimbat viața iubitului fiicei lui Dragnea. Ce s-a întâmplat după X Factor
Cum i s-a schimbat viața iubitului fiicei lui Dragnea. Ce s-a întâmplat după X Factor

Cum i s-a schimbat viața iubitului fiicei lui Dragnea. Ce s-a întâmplat după X Factor

Basarabeanul Alex Mațaev, fostul concurent de la X Factor, nu pare să aibă mare succes în lumea muzicii.

Alex Mațaev s-a luptat cu Florin Ristei pentru marele premiu de la X Factor, în ediția din 2013, dar a pierdut în fața actualului jurat al acestei emisiuni.

Atunci, Florin Ristei a fost cel care a pus mâna pe marele premiu de 100.000 de euro. Imediat după finala de la X Fator, Alex a inceput să intre serios în lumea muzicii, dar, din păcate pentru el, nu a avut succes. Ultima sa piesă lansată se numește „Cu capul în nori”, dar nu pare ca i-a convins prea mult pe fani. Din contră, melodia a fost ca un magnet pentru criticile internauților, însă motivul nu este din cauza liniei melodică sau a vocii sale, ci locația aleasă pentru clipul acestei piese.

Pentru acest clip, Alex Mațaev a hotărât să filmeze în acasă la iubita sa. Este vorba despre Alexandra Maria Dragnea, fiica fostului lider al PSD Liviu Dragnea, politicianul român închis în prezent pentru corupție. După ce a fost lansat videoclipul, artistul a fost „îngropat” în comentarii răutăcioase, mulți dintre cei care au comentat spunând despre locația aleasă că a fost „cumpărată din banii statului”.

„Casa asta e a condamnatului definitiv Dragnea, nu?”, “Asta nu e Alexandra Dragnea si proprietatea lu taticu cu bani furati de la stat???”, “Prea multa minte evident nu ai.. sa iti distrugi cariera din start prin asocierea cu aceste personaje. Pacat de tine, dar ti-ai facut-o cu mana ta”, “Cum e la livache acasă?cariera ți-ai făcut-o praf…dar e ok…ai banii lui. Te-ai făcut membru de partid?”

„DISLIKE PENTRU ASOCIEREA CU CORUPTIA! Pana nu de mult se “spalau” banii doar cu biserica, acum si muzica de la CAT Music!”, “Misto domeniul lu’ tata socru, mai ales ca-i din bani publici! :)) Si pe un domeniu de furat nu se putea canta decat un cantecel de gradinita. Asteptam cu interes si manelele atunci cand fata se va combina cu Guta sau Salam, melodie de doi lei, cantaret de un leu, fara talent…si un oportunist nesimtit – la munca, nu la cantat, “Matse”!” sunt doar câteva dintre comentariile primite.

A plecat din România

Conștient de faptul că melodia sa a fost un eșec total, Alex a decis să se mute din țară. Așadar, alături de Alexandra Dragnea, muzicianul a plecat în Statele Unite ale Americii.