Evenimentul Zilei > Actualitate > Imagini RARE din COREEA DE NORD. Cum arată singurul complex de schi al lui Kim Jong-un | GALERIE FOTO
Imagini RARE din COREEA DE NORD. Cum arată singurul complex de schi al lui Kim Jong-un | GALERIE FOTO

Imagini RARE din COREEA DE NORD. Cum arată singurul complex de schi al lui Kim Jong-un | GALERIE FOTO

Un fotograf care a vizitat pentru a patra oară Coreea de Nord a avut privilegiul de a pătrunde în complexul de schi construit de liderul Kim Jong-un.

Masikryong este situată în apropierea oraşului-port şi a bazei navale Wonsan şi este singura staţiune de schi de pe teritoriul statului comunist. Aram Pan, din Singapore, a reuşit să viziteze locul şi a făcut mai multe poze. Fotografiile acestuia arată un loc părăsit, fără turişti. Singura persoană pe care singaporezul a văzut-o acolo se afla în staţiune într-un tur privat. Cu toate acestea, Aram nu a părut deranjat de pustietatea din Masikryong.

Staţiunea Masikryong a fost inaugurată în acest an şi speră să adune 5.000 de vizitatori pe zi, în perioada iernii. De altfel, câţiva localnici lucrează în prezent pentru a pregăti locul înaintea sezonului de schi, a povestit Aram, potrivit Daily Mail.

Staţiunea de schi a lui Kom Jong-un arată uimitor. Din ea nu lipsesc telecabinele, restaurantele, coaforul, sauna, sălile de masaj, piscina sau magazinele de unde vizitatorii îşi pot achiziţiona echipamente de iarnă.

Vedeţi imagini cu singura staţiune de schi din Coreea de Nord în galeria foto ataşată articolului.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: