Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum anulezi un e-mail pe Gmail după ce l-ai expediat şi regreţi. Ai butonul Unsend
Cum anulezi un e-mail pe Gmail după ce l-ai expediat şi regreţi. Ai  butonul Unsend

Cum anulezi un e-mail pe Gmail după ce l-ai expediat şi regreţi. Ai butonul Unsend

În mod inevitabil, v-ați dorit la un moment dat să fi anulat trimiterea unui email pe Gmail, să folosiți o baghetă magică pentru activarea funcției Unsend. În mod surprinzător, ea chiar există și funcționează atât pe iPhone, cât și pe web, scrie Playtech.ro.

Gmail este unul dintre cele mai performante servicii de postă electronică. Include un amalgam de funcții mai mult sau mai puțin avansate care vă fac viața mai ușoară și vă ajută să trimiteți, să sortați și să anulați trimiterea de emailuri. Funcția cea mai ciudată este Undo Send și, deși s-ar putea să nu fie cunoscută publicului larg, a fost introdusă de mult timp.

Undo Send face exact ce ați crede și vă permite, după ce ați trimis un email, să anulați trimiterea sa. Sistemul pe care funcționează este cât se poate de simplu și implică o portiță de 5 – 30 de secunde în care, chiar dacă ați apăsat pe Send, mesajul în cauză nu a părăsit serverul gigantului din Mountain View. În același timp, pe parcursul celor 5 – 30 de secunde, pe ecran veți vedea un buton prin care să anulați trimiterea – Undo Send.