Exista numerosi furnizori de încălţăminte damă care se asigura că ai mai aproape soluţii variate. Atât în magazinele fizice, cât şi în magazinul virtual poți descoperi numeroase articole din care să alegi.

Ai disponibile multe tipuri de cizme, botine, ghete şi bocanci, realizate din piele naturală, piele întoarsă sau piele ecologică pe care le poți integra în ținute cu stil. Indiferent de modul în care alegi să cumperi încălţămintea dorită ai aceleaşi preţuri atractive şi aceeași calitate înaltă. Totuşi, cum selectezi cizmele şi botinele perfecte pentru iarnă rămâne principala provocare. Iată câteva sugestii.

Alege încălţăminte adecvată în funcție de activități

Selectarea corectă a încălţămintei în funcție de activități este primul detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere. Cu siguranţă încălţămintea de iarnă trebuie să fie prevăzută cu strat termic care asigură starea de confort chiar şi în serile geroase. Pe lângă acest aspect trebuie să ai în vedere tipul de activitate.

Dacă vrei încălţăminte pentru birou trebuie să iei în calcul achiziționarea de cizme cu tălpi stabile, poate şi cu toc gros, sau poţi opta pentru ghete chelsea confortabile şi elegante. Cu siguranţă, pentru  drumeţii şi plimbări lungi, vei purta bocanci impermeabili care susţin gleznele. Te poţi bucura de plimbări lejere purtând botine – sunt articole de încălţăminte şarmante, create pentru confort şi ţinute relaxante.

Selectează încălţăminte versatilă

Versatilitatea este un alt detaliu pe care trebuie să îl ai în vedere dacă vrei să faci investiţii sigure. Încălţămintea versatilă este minimalista, nu este decorată cu accesorii numeroase, iar paleta cromatică este neutră. Fie că optezi pentru cizme cu toc subțire, botine cu toc gros sau ghete cu talpă plată, alege piesele simple dacă vrei să te bucuri de versatilitate. Pe de altă parte, când vrei să creezi ţinute personalizate, accesoriile şi nuanțele intense sunt soluții perfecte. Franjurile, fundele decorative, cataramele supradimensionate şi ţintele sunt câteva dintre detaliile care ta ajută să creezi ţinute cu personalitate.

Optează pentru încălţăminte bine realizată

Cum am menționat, calitatea este un detaliu esențial care se observa cu ochiul liber. Încălţămintea bine realizată are finisaje perfecte, şi  nu este doar confortabilă, dar pune în valoare ţinutele cu stil pe care vrei să le creezi. Alege încălţăminte bine gândită, care să susțină sănătatea picioarelor şi să asigure starea de confort mult dorită. Mulți dintre producători crează încălţăminte care completează un mod de viaţă, deci utilizează doar materiale excepționale şi tehnologii care susțin activitățile dinamice.

Nu pune deoparte preferinţele personale

Nu face rabat când vine vorba de preferinţe personale! Trebuie ştii că tu vei purta încălţămintea, deci e important să îţi placă ție. Te simţi perfect când porţi piesele pe care le iubeşti, şi se vede. Dacă ai descoperit articolele care te reprezintă şi care ţi se potrivesc, nu ezita să le cumperi şi să le pui în valoare! Iubeşti cizmele înalte cu toc subţire? Perfect! Le poți combina cu fuste scurte, bluze subţiri şi veste lungi, şi poţi crea ţinute smart elegante rafinate. Îţi plac botinele cu toc înalt? Le poţi asocia oricând cu blugi  skinny şi pulovere cu guler înalt. Iubeşti ghetele chelsea? Ai de ce,  sunt elegante, rafinate şi confortabile, îţi permit să te exprimi.