Evenimentul Zilei > Monden > Cum a reușit Gina Pistol să dea lovitura în televiziune
Cum a reușit Gina Pistol să dea lovitura în televiziune

Cum a reușit Gina Pistol să dea lovitura în televiziune

Gina Pistol a reușit să se facă remarcată în televiziune după ce a pozat în revista Playboy.

Gina Pistol se bucură de o carieră de succes în televiziune. Ea a devenit una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, după ce a pozat în revista Playboy. Înainte de asta, a muncit la un magazin de articole sportive.

Gina Pistol este cea care prezintă emisiunile Asia Express și Chefi la Cuțite, difuzate pe Antena 1. În afara succesului profesional, ea are o relație frumoasă de iubire cu Smiley. Dar lucrurile nu au fost întotdeauna fericite pentru Gina Pistol.

Gina Pistol, copilărie grea

Ea a avut o copilărie grea. Părințîi ei au divorțat. Mama ei a rămas cu ea și cu fratele ei mai mic.Gina Pistol muncea pentru a-și întreține familia timp de mai mulți ani. Ea a lucrat că operator la un centru de copiere dar a fost și vânzătoare la un chioșc din Roșiorii de Vede, care este localitatea natală. După câțiva ani, Gina Pistol s-a mutat în București. Aici s-a angajat la un magazin cu articole sportive.

A devenit celebră după ce a pozat în revista Playboy

După ce a pozat în revista Playboy, Gina Pistol a participat la primul proiect în televiziune, cu trupa Divertis.

În anul 2005, ea s-a angajat la Național TV, unde a prezentat emisiunea „Nu suntem blonde”. După ce a apărut în serialul „La Bloc”, Gina a fost remarcată de regizorul Ioan Cărmăzan. El i-a oferit un rol în filmul „Margo, iubire de cartier”.

Gina Pistol și Smiley, poveste de iubire de aproape trei ani

Gina Pistol și Smiley au o relație de aproape trei ani. Gina a povestit într-un interviu pentru Unica și ce îi gătește artistului, anume pui indian, felul preferat de mâncare al lui Smiley. Pe perioada izolării, Gina a povestit că a gătit des acest preparat..

„Am gătit zilnic! Un fel de mâncare pe care îl pregătesc foarte des pentru Andrei este puiul indian… Cred că ar mânca în fiecare zi asta. Noi doi avem diete destul de diferite. Eu de curând am reînceput antrenamentele cu Carmen. Așa că a trebuit să gătesc lucruri diferite”, povestea Gina Pistol într-un interviu.

Cei doi au postat una dintre cele mai frumoase fotografii împreună. Fanii de pe rețelele sociale au apreciat imediat imaginea în care Gina și Smiley sunt foarte fericiți, potrivit b1.ro