Evenimentul Zilei > Actualitate > Cuba şi Brazilia, prezente prin muzica lor la Bucureşti
Cuba şi Brazilia, prezente prin muzica lor la Bucureşti

Cuba şi Brazilia, prezente prin muzica lor la Bucureşti

CONCERTE. Sala Palatului a fost, sâmbătă seara, gazda celui de-al treilea spectacol din seria Havana Lounge: “Live from Buena Vista”, organizat de firma EMag!c.

Vedetele muzicii cubaneze au creat, timp de două ore, o atmosferă foarte plăcută pentru cei aproximativ 4500 de spectatori (întreaga capacitate a sălii), alternând ritmuri de son, mambo, cha cha, salsa, rumba, timba, guajira, danzon, abakua sau bolero, specific latino-americane. Capete de afiş au fost soliştii vocali Teresa Garcia Caturla, Maria Viktoria Rodriguez şi Julio Alberto Fernandez, care au încântat publicul cu numeroase melodii celebre.

Cu o carieră de peste 40 de ani, Teresa Garcia Caturla a coborât de mai multe ori de pe scenă, cântând alături de spectatori, iar spre final, pe ritmuri de conga, a “strâns” un “trenuleţ” de oameni – bărbaţi, femei şi copii – din sală, care au urcat şi au dansat împreună cu ea pe scenă. Bisul a fost dat de celebra melodie “Guantanamera”. În acelaşi timp, la Sala Polivalentă, trupa braziliană de metal extrem Sepultura, aflată pentru a treia oară în România, a prezentat în faţa a câteva sute de fani piesele noului album, “A-Lex”, o variantă trash a romanului “Portocala mecanică” de Anthony Burgess.

După concert, membrii trupei s-au retras, pentru a se întâlni cu fanii, în Hard Rock Café, ocazie cu care au donat câteva obiecte personale pentru colecţia clubului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.