Craig Huff, doctor în psihiatrie, este lăudat de toată lumea pentru performanţele sale profesionale şi pentru viaţa liniştită pe care o duce. Până într-o zi când unul dintre pacienţi, un adolescent în vârstă de 15 ani, se sinucide chiar în cabinetul său.

Viaţa doctorului este dată peste cap şi începe să se confrunte cu propriile temeri. Pe lângă asta, el încearcă sa-l vindece pe unchiul său, Teddy, afectat de o boală psihică incurabilă. Unchiul devine personajul favorit al lui Byrd, fiul lui Huff.

Seria, creată de Bob Lowry, a primit trei Premii Emmy şi a fost nominalizată la Globul de Aur. Rolul lui Huff este interpretat de Hank Azaria, cunoscut din serialul "Friends" sau din filmele artistice "Nimeni nu-i perfect" şi "O noapte la muzeu". Actorul şi-a folosit vocea în mai multe ecranizări ale desenelor animate "Familia Simpson" şi a fost recompensat cu trei Premii Emmy.

Din distribuţia serialului mai fac parte Paget Brewster, Oliver Platt şi Faith Prince.

CINEMA

"Eclipsa", pe covorul roşu

Duminică, de la ora 11.30, emisiunea "Lumea Pro Cinema" îi are invitaţi pe Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, protagoniştii celui mai recent film din seria "Amurg": "Eclipsa".

Vor fi prezentate imagini de la premiera mondială a peliculei, de unde nu a lipsit Stephanie Meyer, autoarea cărţilor cu acelaşi nume. În aceeaşi emisiune, vor fi prezentate şi filmele "Grown Ups" (cu Adam Sandler, Chris Rock şi Rob Schneider), "Jonah Hex" (cu Megan Fox) şi " Knight and Day" (cu Tom Cruise şi Cameron Diaz).

16.30 – PRO CINEMA