Cronica TV: Anamaria Prodan ruptă în figuri, perpendicular pe fibră

Cronica TV: Anamaria Prodan ruptă în figuri, perpendicular pe fibră

Scuzați-ne impietatea de a adulmeca florile de iasomie care tocmai au înflorit indecent de frumos. De ce vă rugăm să ne scuzați? Pentru că în loc să ne ocupăm cu asemenea ”nimicuri” fondante, mai bine am ști și noi ce se mai întâmplă pe la televizor.

Cum ar fi o emisiune cu un titlu absolut năucitor: ”Prodanca & Reghe: Dragoste în prelungiri"! Sună ca un caz de  crimă mai vechi. Miroase a burtică de broască țestoasă răsucită într-un pahar din plastic. Are gust de conspirație sexuală care nu a încăput în sâmburele de cireașă. Ce mai, e tare! Titlul. Conținutul? Așa, mai de vară. V-ați dat seama că este vorba despre un reality-show și nu despre un club de pariuri hipice, deși ar fi putut fi. Se difuzează duminica la Euforia TV, o aduce in prim plan pe Anamaria Prodan și ce face ea cu Laurențu Reghecampf.

Și amândoi își desfășoară viața neluând în seamă (da?!?) camerele care îi urmăresc non-stop. Cam atât. Dacă v-ați imaginat vreodată că v-ați putea petrece viața stând tolăniți în iarbă și făcând rime aveți o simțire emoțională redusă. "Am zile în care mă doare spatele atât de rău că nici nu pot să mă mişc, iar orice exerciţiu făcut prost îmi poate dăuna”, spune Prodanca. Iar o  voce publicitară adaugă: ”Ce s-a întâmplat de fapt în sala de gimnastică, ce a făcut Anamaria Prodan, vom vedea duminică la Euforia TV”. Am uitat să vă spunem că dânsa este piua întâi, iar dânsul, respectiv Reghe, doar pateul pe care îl mestecă dânsa cu nesaț, în văzul poporului. Merită? E de văzut? Dacă vă plac rămășițele din natură, gunoaiele moi și pliabile, totul asezonat cu Prodanca ruptă în figuri, perpendicular pe fibră, precum o felie de somon, uitați-vă. Dacă nu, stați tolăniți în iarbă și faceți rime...

Ne puteți urmări și pe Google News