Croaţii speră: "Dinamo nu e Barcelona. Are şi părţi rele"

Croaţii speră: "Dinamo nu e Barcelona. Are şi părţi rele"

Oficialii echipei Hajduk Split au declarat înaintea partidei pe care o vor juca mâine-seară, în Ştefan cel Mare, contra "câinilor", că nu sunt impresionaţi de oamenii pregătiţi de Ioan Andone.

Dinamo îşi continuă drumul către grupele Ligii Europa. "Câinii" joacă mâine-seară (ora 21.00, Pro TV), în "Groapă", manşa-tur din turul trei preliminar al Ligii Europa, cu formaţia croată Hajduk Split.

Ex-iugoslavii au început un război al declaraţiilor, încă după tragerea la sorţi, atunci când Stanko Poklepovici, antrenorul de la Hajduk, a spus că nu a auzit de Dinamo.

"Au două-trei individualităţi de marcă"

Ne puteți urmări și pe Google News

Replica a venit din partea lui Ionel Ganea, oficialul "câinilor", care a spus că tehnicianul este nesimţit.

Ivica Kalinici, directorul sportiv al croaţilor, a declarat ieri, pentru site-ul oficial al clubului Hajduk, că nu se teme de Dinamo, chiar dacă "roş-albii" au câteva individualităţi în lot.

"E o echipă tare, dar să fim serioşi, Dinamo nu e Barcelona. Sunt două sau trei individualităţi în echipă, jucători impresionanţi. Adversarii noştri merită tot respectul nostru, dar ne putem califica. Au şi părţi rele, dar păstrăm detaliile pentru meci", a spus Kalinici.

10 lei, cel mai ieftin bilet

Antrenorul Poklepovici a vorbit despre tactica pe care o va folosi contra "câinilor". "O să îi blocăm acolo unde sunt periculoşi şi o să atacăm acolo unde sunt slabi. Detaliile le păstrez pentru mine. Indiferent de valoarea adversarilor, noi trebuie să fim ambiţioşi ca să trecem în turul următor. Echipa are experienţă şi ştie ce vrea. Cred că ei joacă în sistem 4-2-3-1, ca noi, şi nu cum s-a anunţat, în 4-4-2, ceea ce ne va ajuta. Oricum, suntem pregătiţi pentru ambele variante", a spus tehnicianul celor de la Hajduk.

Disperaţi să aducă fanii pe stadion, conducătorii echipei Dinamo au fixat sume accesibile la biletele pentru meciul de joi. Cel mai ieftin tichet, cu care se poate intra la peluze, costă 10 lei. La tribuna întâi preţurile variază între 30 şi 50 de lei, iar la tribuna a doua acestea costă între 20 şi 30 de lei. "O să-i blocăm acolo unde sunt periculoşi şi o să-i atacăm acolo unde sunt slabi. Trebuie să fim ambiţioşi şi să ne calificăm.“, STANKO POKLEPOVICI, antrenor Hajduk Split

DORINŢĂ

Dănciulescu: "De aici vreau să mă retrag"

Ionel Dănciulescu a fost prezentat ieri după ce a semnat un contract cu echipa Dinamo. Jucătorul va purta tricoul cu numărul 15.

"Sunt bucuros pentru că m-am întors acasă. Era destul de greu să evoluez în altă parte decât aici. Trecutul, prezentul şi viitorul meu sunt legate de Dinamo. De aici vreau să mă retrag", a declarat Dănciulescu, cel care în această vară a fost pus pe liber de echipa spaniolă Hercules Alicante.

"Danciu a însemnat foarte mult pentru mine. Atunci când câştigi ceva ca antrenor, câştigi împreună cu jucătorii. El este un om de echipă. Mi l-am dorit mult pentru că noi avem atacanţi buni, tineri ce pot învăţa de la el. Poate fi şi un antrenor în teren. Trebuie să fie un antrenor la antrenament pentru cei mici", a spus Ioan Andone.