Evenimentul Zilei > Justitie > Cristinel Bîgiu, plasat în arest la domiciliu, a ajuns la Buzău: „Să vedem cine apare primul când ajung în casă, bănuiesc că va fi căţelul”
Cristinel Bîgiu, plasat în arest la domiciliu, a ajuns la Buzău: „Să vedem cine apare primul când ajung în casă, bănuiesc că va fi căţelul”

Cristinel Bîgiu, plasat în arest la domiciliu, a ajuns la Buzău: „Să vedem cine apare primul când ajung în casă, bănuiesc că va fi căţelul”

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Buzău, Cristinel Bîgiu, plasat joi în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de luare de mită în formă continuată, a ajuns la locuinţa sa din municipiul Buzău, el spunând că este obosit şi că abia aşteaptă să îşi vadă familia.

Cristinel Bîgiu a ajuns la locuinţa sa din municipiul Buzău în jurul orei 22.00, el coborând dintr-un autoturism Dacia Logan condus de poliţişti îmbrăcaţi în civil, care au urcat în apartamentul său. Înainte de a intra în locuinţă, Cristinel Bîgiu a declarat jurnaliştilor care îl aşteptau că ”este foarte obosit şi emoţionat” şi nerăbdător să îşi vadă familia, potrivit mediafax.ro

”Vă daţi seama că este o mare bucurie, de-abia aştept să-mi văd familia. Sunt aproape cinci luni de când lipsesc de acasă. Pot să spun că mă bucur că vă văd şi pe voi. Să vedem cine apare primul când ajung în casă, bănuiesc că va fi căţelul, apoi fiica mea, soţia, din ce ştiu sunt şi mama, nepoata, toată familia. Sunt obosit şi emoţionat. Sunt cinci luni. Nu fac alte declaraţii în seara asta, m-am oprit să vă salut, aşa e normal, dar nu am de gând să dau nicio declaraţie în seara asta”, a declarat Bîgiu.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, joi, înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui Cristinel Bîgiu şi al finului acestuia, Florin Colgiu, trimişi în judecată pentru luare de mită, conflict de interese în formă continuată şi tentativă de spălare a banilor, respectiv complicitate la aceste infracţiuni.