Cristi Chivu îşi agaţă ghetele în cui. "În zilele următoare îşi va rezilia contractul cu Inter"

Cristi Chivu îşi agaţă ghetele în cui. "În zilele următoare îşi va rezilia contractul cu Inter"

Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, îşi va rezilia în aceste zile contractul cu gruparea italiană Internazionale Milano. Chivu a decis să-şi agaţe ghetele în cui la doar 33 de ani.

Anunţul a fost făcut de Victor Becali, impresarul şi naşul de cununie al lui Cristian Chivu. Becali, care în această săptămână s-a aflat la Milano, "chiulind" de la înfăţişarea în "Dosarul Transferurilor" pe motiv că e bolnav.

"Cristian Chivu are probleme medicale şi doreşte să-şi încheie activitatea de jucător. În zilele următoare îşi va rezilia contractul cu Inter. Decizia lui cred că este definitivă, pentru că susţine că nu mai poate continua să joace.

Nu este vorba de o negociere pentru a rezilia contractul, pur şi simplu se va întâmpla. În niciun caz nu se pune problema să mai continue la o echipă din ţară. Motivele retragerii sunt problemele medicale şi e clar că nu mai poate să mai joace nicăieri", a declarat Victor Becali, pentru Mediafax.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chivu a luat această hotărâre după mai bine de un an în care s-a chinuit să se refacă în urma unei accidentări suferite în august 2012, la o partidă cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.

Chivu a suferit atunci o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost operat la începutul lunii octombrie 2012. Chivu a revenit pe teren la 18 decembrie 2012, într-un meci din Cupa Italiei.

Problemele sale au continuat însă, iar Chivu a fost operat din nou, de această dată la Miami, pe 21 august 2013. La începutul acestui an, Cristian Chivu a revenit la Miami pentru o consultaţie, dar lucrurile au mers rău pentru el, scrie Mediafax.ro.

Cristian Chivu nu a mai jucat niciun meci din mai 2013.

Chivu, 33 de ani, se afla sub contract cu Inter Milano din iulie 2007. În cariera sa a mai evoluat la CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam şi AS Roma. Pentru naţionala României el a evoluat de 75 de ori, retrăgându-se din prima reprezentativă la 21 octombrie 2011.