O fişă de apreciere întocmită în anul 1986 de către un colectiv de profesori de la locul de muncă al lui Crin Antonescu a fost dată publicităţii de către jurnalistul Dan Badea. El a publicat pe blogul personal fişa în care Antonescu primeşte doar calificativul Satisfăcător în condiţiile în care calificativele Bine şi Foarte bine erau uşor obţinute de majoritatea stagiarilor.
Unul dintre motivele pentru care Crin Antonescu nu era apreciat este o trăsătură pe care  o păstrează chiar şi astăzi: numărul mare de absenţe.
“Tov. prof. Antonescu George a predat istorie, geografie şi lb.franceză (cls.V-VIII şi a VII), a fost dirigintele clasei a VI-a. Activitatea tov. prof. în şcoala noastră a fost scurtă, doar de 5 luni, venind la 1 febr. 1986. (…) A întocmit proiecte didactice foarte puţine. (…) A absentat foarte mult de la ore, pe diferite motive, absenţe ce au avut repercursiuni în asimilarea cunoştinţelor de către elevi. (…) Nu a participat la cercurile pedagogice. Nu a desfăşurat o activitate educativă cu elevii clasei a VI-a ce au abateri grave de la disciplină. Nu s-a achitat de sarcinile trasate de conducerea şcolii privind: ornarea clasei, organizarea cabinetului de ştiinţe sociale, îmbunătăţirea frecvenţei elevilor la cursuri. Calificativul propus: SATISFĂCĂTOR” – au consemnat colegii lui Crin Antonescu din anii 80, în “Fişa de apreciere” de la finalul primului an de muncă al chiulangiului.CLICK PE IMAGINILE DE MAI JOS PENTRU A LE VEDEA MĂRITE