Evenimentul Zilei > Social > Criminalul din Peleș s-a predat! L-a călcat cu mașina pe un bărbat care voia să „fure” mireasa
Criminalul din Peleș s-a predat! L-a călcat cu mașina pe un bărbat care voia să „fure” mireasa

Criminalul din Peleș s-a predat! L-a călcat cu mașina pe un bărbat care voia să „fure” mireasa

Crimă odioasă în localitatea Peleș, din Satu Mare. Bărbatul în vârstă de 25 de ani, care a ucis oe persoană, la o nuntă, pentru că a fusrat mireasa, s-a predat poliției.
Tânărul Balazs Levente, din localitatea Botiz, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Satmareanul.net.
 
„Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventive a tânărului de 25 de ani din Botiz, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului în cauza privind evenimentul produs în data de 3.09.2017, pe raza localității Peleșu Mare, în urma căruia un bărbat de 32 de ani a decedat, Judecătoria Satu Mare a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, spune conducerea IPJ Satu Mare.
 
Nuntașii au avut parte de un șoc imens atunci, când au descoperit că omul care se pregătea să fure mireasa a fost omorât cu sânge rece.
 
Tragedia s-a petrecut puţin după miezul nopţii, pe un drum comunal din sat. Martorii povestesc că scandalul a pornit de la faptul că victima a vrut să fure mireasa. Agresorul a trecut cu mașina peste rivalul său și a dispărut. 
 
Speriați, nuntașii au sunat imediat la 112 şi medicii veniţi de urgenţă l-au transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean din Satu Mare. Din păcate, acesta a murit la scurt timp.