Crime oribile în Statele Unite

Crime oribile în Statele Unite

O fetiţă a fost decapitată şi o adolescentă a fost înjunghiată mortal de fratele lor, în timpul unei petreceri aniversare, informează The Times.

Oribilul atac a avut loc, ieri, într-o localitate aflată la perifieria oraşului Boston, din Statele Unite ale Americii.

Duminică, cele trei surori ale familiei sărbătoreau ziua de naştere a mezinei, Bianca. Acestea locuiau împreună cu fratele lor mai mare, Kerby, părinţii şi bunica lor. La momentul atacului, părinţii nu se aflau în casă, iar bunica spăla rufe în subsolul clădirii.

Fetiţa a fost decapitată în faţa poliţiştilor

Ne puteți urmări și pe Google News

Atacatorul, Kerby Revelus, a înjunghiat-o mortal pe sora sa de 17 ani şi apoi s-a năpustit spre sărbătorită. Între timp, a treia fată, Sarafina (9 ani), a chemat poliţia. Exact când agenţii au pătruns în locuinţă, Kerby îşi decapita sora cea mică.

"În meseria noastră, vedem drame umane în fiecare zi, dar a crede că un om este în stare de un act atât de violent şi atroce îndreptat împotriva familiei sale este inimaginabil. Când i-am văzut faţa ofiţerului care a intrat primul pe uşă, am putut citi întrega poveste. Ştiam deja că era ceva foarte grav", a spus şeful poliţiei din Milton, Richard G. Wells.

Criminal cu antecedente

Criminalul a încercat să o ucidă şi pe Sarafina, dar poliţiştii l-au împuşcat mortal. Fetiţa a fost internată, cu răni la mâini, abdomen şi picioare.

Kerby Revelus (23 de ani) a fost închis în urmă cu câţiva ani, pentru posesie ilegală de armă. În 2004, a poliţia l-a cercetat sub acuzaţia de violenţă domestică, după ce ar fi împins o femeie care locuia în aceeaşi casă. În urmă cu câteva zile, el s-a bătut cu un vecin. Motivul actului violent de ieri este încă necunoscut. Un alt atac, în Carolina de Nord

La sfârşitul săptămânii, un alt episod de acest gen a şocat Statele Unite. Un bărbat a împuşcat mortal opt persoane, după un atac la o casă de bătrâni din Carolina de Nord. Atacatorul este în arestul poliţiei.