Evenimentul Zilei > Actualitate > Și-a UCIS toată FAMILIA fără să CLIPEASCĂ. Detaliile unei CRIME care va rămâne în istorie
Și-a UCIS toată FAMILIA fără să CLIPEASCĂ. Detaliile unei CRIME care va rămâne în istorie

Și-a UCIS toată FAMILIA fără să CLIPEASCĂ. Detaliile unei CRIME care va rămâne în istorie

Sâmbătă dimineață a avut loc două atacuri care sigur vor rămâne în istorie la capitolul „cele mai sângeroase crime”. Dakota Theriot, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a devenit principalul suspect în cele două atacuri care au avut loc în parohiile Ascension şi Livingston din statul american Louisiana.

 „Acesta este probabil unul dintre cele mai grave incidente de violență domestică pe care le-am văzut în ultima vreme”, a declarat Șeriful Bobby Webre, potrivit CNN.

Tânărul este acuzat că și-a ucis părinții, ambii în vârstă de 50 de ani. De asemenea, acesta ar mai ucis-o și și pe iubita lui, dar și pe tatăl și fratele fetei. Theriot a fost dat în urmărire după ce a reușit să fugă de autorități.

Poliţia a avertizat că fugarul este înarmat și extrem de periculos. Se crede că tânărul a trecut deja graniţa în statul vecin, Mississippi. Investigatorii încearcă să determine motivul atacului. Detectivii nu au găsit deocamdată nicio persoană care să îl cunoască bine pe Theriot.