Crăciunescu, mazilit. Băiatul magazionerului de la FRF, şef peste arbitri!

Crăciunescu, mazilit. Băiatul magazionerului de la FRF, şef peste arbitri!

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a fost demis astăzi de Comitetul Executiv al FRF. În locul său a fost promovat celebrul "Brichetă" Alexandru Deaconu.

Ion Crăcinescu nu mai este şeful arbitrilor de fotbal. Comitetul Executiv al FRF l-a dat jos din funcţie astăzi după ce 14 cluburi din Liga I au solicitat acest lucru. Ion Crăciunescu a fost numit în funcţie în luna septembrie a anului trecut, în locul lui Vasile Avram. 

Crăciunescu va fi urmat la cârma CCA de celebrul arbitru "Brichetă", Alexandru Deaconu, fiul magazionerului de la FRF. Cu câteva zile în urmă, Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, echipa care a beneficiat de cele mai multe arbitraje favorabile în ultimii ani, spunea că nu-l mai susţine pe Crăciunescu şi că ar prefera fie un străin, fie pe ... Alexandru Deaconu.

"Brichetă" stă vizavi de stadionul Steaua şi, nu de puţine ori, a ajutat fără perdea echipa din Ghencea. Momentul maxim al carierei sale a fost celebrul meci Rapid - Steaua, din 2008, când a întrerupt partida fiindcă a fost lovit de o brichetă aruncată din tribună.

Ne puteți urmări și pe Google News

Crăciunescu: "M-au executat pentru că n-am acceptat comenzi!" Ion Crăciunescu a reacţionat virulent după ce a fost demis. "M-au executat pentru că n-am acceptat comenzi. Mă aşteptam să fiu demis. Iniţial au zis că sunt 12 cluburi. Eu m-am întâlnit separat cu conducători de la Steaua, Dinamo, Rapid şi Astra şi n-au avut nimic să-mi reproşeze. Alte cluburi au orchestrat demiterea mea. Porumboiu? Nu mai vorbesc niciodată despre acest om", a spus Crăciunescu.

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, care este la Istanbul, unde va asista la meciul Fenerbahce - FC Vaslui, susţine că nu ştie nimic. "Nu vreau să comentez nimic până nu intru în posesia unei decizii oficiale", s-a eschivat "Corleone".