Evenimentul Zilei > Social > Dramă fără margini la Masterchef. A murit cel mai îndrăgit bucătar. A fost găsit singur în casă
Dramă fără margini la Masterchef. A murit cel mai îndrăgit bucătar. A fost găsit singur în casă

Dramă fără margini la Masterchef. A murit cel mai îndrăgit bucătar. A fost găsit singur în casă

Sissoko Sidia a fost găsit mort, miercuri dimineața, în locuința din sectorul 3, al Capitalei. În acest caz nu a fost sesizată poliția, informează ştirile ProTV.
Sissoko Sidia a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea “Masterchef”. El a murit de Covid, după cum au declarat surse pentru Știrile Pro TV.  Dup ce a devenit celebru a început să lucreze la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Capitală. Satul de atât gătit, în timpul liber, Sidia Sissoko ieșea destul de des în oraș şi mânca pizza.

Cine era Sissoko Sidia, unul dintre cei mai buni bucătari din Capitală

Îl știm pe Sidia Sissoko de când a participat la emisiunea Masterchef, dar pasiunea sa pentru gătit este mult mai veche. Primele noțiuni legate de bucătărie le-a învățat de la bunica, în copilărie. Însă după participarea la emisiune a decis să se dedice exclusiv pasiunii sale și a revenit pe băncile școlii, de data aceasta ale școlii de bucătari, devenind chef cu acte în regulă, ucenicia făcând-o în bucătăria hotelului Radisson Blue. Au urmat şi alte restaurante celebre datorită talentului său pentru gătit.

Talentul, însă, și l-a exersat în bucătăria franceză, europeană, asiatică, africană, orientală, moleculară și fusion, dar și cea românească, cu care a crescut și care rămâne în topul preferințelor atunci când vrea să se întoarcă la mâncărurile de suflet. Îi pare rău că nu a apucat încă să aprofundeze bucătăria sud-americană, dar se laudă și cu calitățile sale de cofetar.
Reteta Sidia Sissoko: Rulada de iepure umpluta cu banza de capra, rucola si struguri cu reductie de otet balsamic si vin rosu   | FoodStory | StirileProTV.ro
Chef-ul pe care îl admira cel mai tare și pe care îl studia este Raymond Blanc, cel mai cunoscut chef francez din Marea Britanie. Toate aceste cunoștințe și secrete a reușit să le cumuleze în meniul restaurantului său, oferind o experiență multiculturală celui care se așează la masa lui.

Grupul de Comunicare Strategică a raportat 17.158 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS -CoV-2 și 423 de decese.

Din totalul de 423 de pacienți decedați, 390 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Cei 33 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. 32 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 19.728. Dintre acestea, 1.799 sunt internate la ATI.