Evenimentul Zilei > International > Covid-19: Teroriștii de la Hezbollah se reprofilează! Gruparea trimite medici într-o țară lovită de pandemie
Covid-19: Teroriștii de la Hezbollah se reprofilează! Gruparea trimite medici într-o țară lovită de pandemie

Covid-19: Teroriștii de la Hezbollah se reprofilează! Gruparea trimite medici într-o țară lovită de pandemie

Organizația paramilitară Hezbollah, considerată teroristă de SUA, statele Ligii Arabe și Marea Britanie, a făcut un anunț surprinzător.

Gruparea paramilitară Hezbollah trimite 25.000 membri în Liban, pentru a contracara epidemia de coronavirus.

„E un război adevărat, iar noi trebuie să gândim ca niște luptători”, a spus Sayyed Hashem Safieddine, lider al grupării, potrivit presei străine.

„Scopul nostru este să ajutăm guvernul”, a adăugat Sayyed Hashem Safieddine.

Hezbollah mobilizeaza astfel 1.500 de medici, 3.000 de asistente medicale și paramedici și încă 20.000 de activiști, potrivit spuselor lui Safieddine.

Hezbollah a pus la dispozitia autoritatilor din Beirut un spital pe care îl deține si a pregatit 32 de tabere medicale in Liban, pentru tratarea pacienților cu coronavirus, a conchis Safieddine.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: