"Dinu nu l-a vrut pe fiul meu la Dinamo!"

"Dinu nu l-a vrut pe fiul meu la Dinamo!"

Vasile Daminuţă, tatăl fotbalistului transferat la AC Milan, îl găseşte vinovat pe oficialul dinamovist de faptul că băiatul său nu s-a impus la "câini".

Considerat rebut la Dinamo, Cristian Daminuţă a dat lovitura: va semna cu AC Milan! Fotbalistul în vârstă de 20 de ani este pe cale să devină protagonistul unuia dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară.

Daminuţă va afla astăzi dacă AC Milan îl va lua de la marea rivală, Inter, echipă la care este legitimat din 2008. "E doar o chestiune de ore", ne-a dezvăluit un apropiat al jucătorului.

Transferul lui Daminuţă la AC Milan poate fi socotit o nouă palmă morală dată celor care păstoresc fotbalul românesc. Mutarea este una surprinzătoare, având în vedere faptul că, la Dinamo, unde a fost împrumutat în ultimele şapte luni de la Inter Milano, Daminuţă a prins foarte rar prima echipă a "câinilor roşii", iar numele său a apărut mai mult în ziarele de scandal decât în casetele de meci.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Când unii nu mă băgau în seamă, trimiţându-mă să joc pe maidane şi prin parcuri, alţii au avut ochi pentru mine", ne-a declarat Cristi Daminuţă. Ieri la prânz, în timp ce la Milano se desfăşurau ultimele negocieri legate de transferul lui Cristi la AC Milan, tatăl jucătorului, Vasile Daminuţă, asuda din greu la volanul Daciei sale, maşină făcută cadou de Cristi acum doi ani şi cu care face taximetrie.

"Păi ce să facem, dacă toată viaţa am jucat fotbal? Acum muncim!", ne-a spus Vasile Daminuţă. Fost portar la CFR şi la UM Timişoara, seniorul a explicat de unde vine interesul celor de la AC Milan pentru fiul său. "Cei de la AC Milan l-au văzut pe Cristi încă pe vremea când băiatul meu evolua pentru echipa a doua a Interului. Şi simpla nominalizare a lui de către un club aşa cum e AC Milan este ceva măgulitor pentru orice jucător", ne-a spus Vasile Daminuţă.

"Are o relaţie stabilă"

"Ar fi o reparaţie morală pentru tot ce a pătimit în ultima vreme. De ce nu a jucat la Dinamo? Nu l-a vrut domnul Cornel Dinu! L-a luat încă de la început, spunând că Dinamo nu avea nevoie de un tatuat. Cristi a suferit mult din cauza tuturor neadevărurilor care s-au spus despre el şi care l-au afectat foarte mult", afirmă Vasile Daminuţă, care îl "zugrăveşte" pe Cristi în culori pozitive, afirmând că fiul său "nu bea, nu fumează şi are o relaţie stabilă cu o fată din Târgovişte".

În urmă cu un an şi jumătate, la doar câteva luni de la transferul la Inter, Cristi Daminuţă mărturisea pentru EVZ că, atunci când era mic, visa să ajungă un "Paolo Maldini al Banatului". Ca o coincidenţă, Daminuţă a ajuns la AC Milan, echipa la care a evoluat idolul său, Paolo Maldini, şi are ocazia să-i calce pe urme.

Conform impresarului Cristea Opria, "diavolii" ar fi plătit cinci milioane de euro pentru Daminuţă.