În episodul de astăzi al serialului „Il Fenomeno – Adrian Mutu“, programat de la ora 22.30, la Kanal D, tatăl jucătorului a mărturisit că fiul său a furat bani pentru a-şi putea cumpăra prima minge de fotbal! „Victima“ lui Adrian, care pe-atunci era elev în clasa a opta, a fost tocmai bunicul său, pe care l-a „uşurat“ de 400 de lei!

„Eu îi cumpăram mingi încă de pe vremea când Adrian era foarte mic. Dar erau mingi ieftine, din plastic. Prima minge cu adevărat bună şi-a cumpă rat-o singur. Era o minge din piele, în valoare de 400 de lei. Mă trezesc într-o zi că Adi vine acasă cu o minge veritabilă. Mi-am dat seama că e ceva în neregulă şi l-am întrebat de unde a avut atâţia bani. M-a minţit că îi are de la bunicul lui, drept pentru care l-am sunat pe socrul meu şi l-am întrebat dacă este adevărat. Omul a numărat banii, a văzut că lipsesc şi mi-a spus“, şi-a reamintit Spiridon Mutu.

Pe principiul „bătaia e ruptă din Rai“, Mutu senior a acţionat, aplicându-i o corecţie fizică băiatului său. „I-am tras o papară să ţină minte şi să nu mai pună mâna niciodată pe ceva care nu-i aparţine, dar am sfârşit prin a mă juca şi eu cu mingea aceea!“, s-a amuzat părintele lui Adi.