Sâmbătă dup-amiază, micuţul a plecat de acasă să se plimbe cu un prieten în oraş, după ce i-a cerut voie mamei. Avea la el suma de 20 de lei şi un telefon mobil. Şi-a anunţat părinţii după jumătate de oră că se întoarce acasă, însă nu a mai ajuns, fapt ce i-a pus pe jar pe aceştia. L-au căutat ore în şir în oraş iar după miezul nopţii au anunţat autorităţile. Surse din cadrul echipajelor de salvare care au intervenit abia a doua zi de la dispariţie, declară că băiatul de 13 ani a fost găsit pe un câmp, foarte grav rănit, având lovituri puternice la nivelul feţei şi dinţii scoşi.

În urma unei serii de investigaţii, poliţiştii au stabilit că minorul s-a întâlnit cu doi amici, unul de 15 ani şi unul de 10 ani, care i-au propus să cumpere un bilet de tren, pentru a ajunge la Buzău. Au cumpărat numai un bilet şi au fost prinşi de controlori, care i-au dat jos din tren în gara din Halta Zoiţa. De aici, au plecat împreună către Râmnic, iar pe drum cei trei minori s-au luat la ceartă.

Băiatul de 15 ani l-a lovit puternic cu o piatră şi cu pumnii în faţă, în repetate rânduri pe copilul de 13 ani. Când au văzut că acesta este grav rănit, cei doi au fugit, însă nu înainte de a-i fura un leu şi telefonul mobil.

Băiatul se află în stare gravă, este mutilat, având lovituri puternice la nivelul feţei şi are dinţii scoşi.

A fost internat iniţial la Spitalul Judeţean Buzău, după care în urma traumatismelor severe, a fost transferat la Spitalul Marie Curie din Capitală, potrivit Romania TV.