Evenimentul Zilei > Actualitate > Copiii lui Fritzl îşi vor schimba numele de familie
Copiii lui Fritzl îşi vor schimba numele de familie

Copiii lui Fritzl îşi vor schimba numele de familie

Felix (16 ani), Stefan (19 ani) şi Kerstin (20 de ani), cei trei copii care au fost descoperiţi în pivniţa casei lui Fritzl, alături de mama lor, Elisabeth, vor adopta un alt nume, pentru scăpa de urmele trecutului şi pentru a putea trăi departe de ochii indiscreţi ai societăţii.

Dintre aceştia, Felix este cel mai afectat emoţional de arestarea tatălui său şi de faptul că nu l-a mai văzut de aproape un an, întrucât era preferatul lui Josef Fritzl. Un membru al familiei, Christine, mătuşa copiilor, a declarat pentru presa austriacă, preluată de El Mundo, că "Felix a avut parte mereu un tratament special […] şi primea mereu cadouri" din partea tatălui său. Aceasta a mai subliniat că băiatul nu înţelege mare lucru din ceea ce se întâmplă şi simte că face parte dintr-o familie distrusă.

În opinia specialiştilor psihologi, Felix are cele mai mari şanse să se refacă, având în vedere că are o vârstă care îi permite să se acomodeze noii sale vieţi.

Felix, Stefan şi Kerstin s-au născut în pivniţa casei lui Fritzl. Alţi trei copii proveniţi din incest, Lisa (17 ani), Monika (15 ani) şi Alexander (13 ani), au fost luaţi la scurt timp de la naştere şi crescuţi în casa lui Josef Fritzl, ca şi copii adoptaţi.

CITIŢI ŞI:
Fritzl, condamnat la închisoare pe viaţă