Copiii bolnavi de cancer îi ajută pe cei cu probleme de inimă

Copiii bolnavi de cancer îi ajută pe cei cu probleme de inimă

Suferinţa unui copil bolnav poate fi înţeleasă cu adevărat doar de către un alt copil suferind. Un grup de copii bolnavi de cancer şi-au desenat inimioarele pentru a le oferi altor copii, care au nevoie de inimi sănătoase.

În această seară, la Snagov, în cadrul Licitaţiei caritabile pentru copii, ediţia 2009, 15 inimioare, pictate de copiii din Asociaţia P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viaţa este Luminoasă), îşi vor căuta un cămin generos, care să ofere o şansă la viaţa copiilor cu inimile bolnave.

Evenimentul încearcă să completeze suma necesară deschiderii primului departament de cardio-chirurgie din Bucureşti, dedicat exclusiv copiilor, la spitalul Marie Curie.

Printre ultimele donaţii, se mai numără: o pereche de mănuşi ignifuge din colecţia lui David Coulthard, un Chevrolet Camaro de colecţie, din anul 1969, oferit de BGS, alături de 21 ambulante dotate cu incubator pentru transport neonatologic, pe care le vor pune la dispoziţia spitalului “Marie Curie”, o pereche de căşti care i-au aparţinut Lianei Stânciu la Radio Contact, un microfon shure, primul microfon performant al lui Mihai Georgescu, soţul Lianei şi vocea formaţiei “Bere Gratis”, corsetul norocos de pe coperta ultimului album Demmo, făcut la comandă, după modelul şi coloritul indicat de Anamaria Ferentz. Cei care vor să doneze o pot face în conturile Asociaţiei, care se regăsesc pe site-ul www.inimacopiilor.ro, sau trimiţând un sms la 858, în valoare de 2 euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI:

Mănuşile lui David Coulthard, licitate pentru inimile copiilor

Vesta lui Chişu şi un tablou al lui Hrebenciuc, licitate pentru copii