Copii în drum spre școală, victimele unui accident. Adolescentă în stare critică

Copii în drum spre școală, victimele unui accident. Adolescentă în stare critică

Șase persoane au ajuns la spital, miercuri dimineață, între care două în stare deosebit de gravă. Una din victime este o fată de 15 ani, pe care medicii încearcă acum să o salveze. Aceasta se afla, alături de alți patru copii, într-o mașină, în drum spre școală.

Accidentul a avut loc în Lugoj. ”Un bărbat de 63 de ani, a condus o autoutilitară pe strada Hezerisului dinspre Lugoj înspre centura ocolitoare, iar la un moment dat a efectuat o depășire neregulamentară, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un alt bărbat, de 50 de ani, care circula regulamentar din sensul opus de mers”, transmite Poliția Timiș.

În urma impactului două persoane au fost rănite grav. Este vorba de șoferul de 50 de ani al mașinii care rula regulamentar, ducând patru copii la școală, și de o fată de 15 ani, pasageră în același autoturism. Alte patru  persoane au fost rănite ușor: șoferul autoutilitarei, o femeie de 53 de ani - pasageră în autoutilitară și doi băieți de 16 și 17 ani, pasageri în celălalt autoturism.

”În cauza, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, mai transmite Poliția Timiș.

Ne puteți urmări și pe Google News