Evenimentul Zilei > Social > Patru copii și o femeie, SECHESTRAȚI și BĂTUȚI două SĂPTĂMÂNI. Poliția îl AUDIAZĂ pe suspect
Patru copii și o femeie, SECHESTRAȚI și BĂTUȚI două SĂPTĂMÂNI. Poliția îl AUDIAZĂ pe suspect

Patru copii și o femeie, SECHESTRAȚI și BĂTUȚI două SĂPTĂMÂNI. Poliția îl AUDIAZĂ pe suspect

Evenimente groaznice petrecute în județul Argeș. Patru copii și o femeie au fost sechestrați și bătuți de cel care trebuie să îi protejeze. Bărbatul, din comuna argeșeană Moșoaia, a ajuns să fie audiat de polițiști.

Acesta a fost dus, joi după amiază, la sediul Poliţiei Piteşti, fiind suspectat că timp de două săptămâni şi-a sechestrat şi bătut soţia şi cei patru copii, cu vârste între doi şi 14 ani. Poliţia sesizat DGASPC în acest caz.

Poliţiştii piteşteni audiază, joi, un bărbat în vârstă de 49 de ani din localitatea Moşoaia, cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Poliţiştii au fost anunţaţi joi de soacra bărbatului că acesta de două săptămâni îi ţine sechestraţi în casă pe soţia şi pe cei patru copii ai lor, cu vârste între 2 şi 14 ani. Bunica celor mici a aflat joi despre ce se întămplă, după ce fiica cea mare a bărbatului a reuşit să iasă din casă şi să o anunţe, informează RomâniaTV.

 

Poliţia a sesizat DGASPC Argeş cu privire la acest caz. Atât suspectul, cât şi soţia acestuia sunt audiaţi de poliţişti.