Copii de bani gata, traficanţi de droguri

Copii de bani gata, traficanţi de droguri

Fiul fostului consul italian în Craiova şi cel al directorului Direcţiei Apelor Jiu au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni pentru trafic de droguri.

Cei doi tineri fac parte din două grupuri infracţionale diferite, dar care acţionau în Bănie. Primul, Cristian Mircea Feruglio (23 de ani), a fost reţinut alături de Mihnea Mistreanu (28 de ani), în urma unui flagrant. Ei au vândut haşiş unui poliţist sub acoperire, după care au fost reţinuţi şi acuzaţi pentru deţinere şi trafic de droguri. În timpul percheziţiei, acasă la Feruglio au fost descoperite 150 de grame de haşiş.

El şi Mistreanu fac parte dintr-un grup infracţional care îşi procura drogurile din Bucureşti, şi apoi le vând în Craiova. Liviu Ştefan Tălău este fiul directorului Direcţiei Apelor Jiu, Marin Tălău. Adolescentul a fost reţinut pe 19 februarie, alături de alţi doi tineri, Marius Oprişor şi Mihai Veleanu. În vârstă de 18 ani, Tălău procura drogurile din Spania. Acestea erau trimise cu ajutorul unei firme de curierat, fiind ascunse în pachete de lapte praf. Drogurile ajungeau în liceele din Craiova.

„Au reuşit să distribuie în Craiova 5 kilograme de haşiş“, a declarat comisarul-şef Gheorghe Bică, comandantul interimar al IPJ Dolj. Anihilarea celor două reţele nu reprezintă singurele cazuri în care copii de bani gata au fost prinşi făcând trafic de droguri. În luna august a anului trecut, fiul magistratului Daniela Sprânceană de la Judecătoria Craiova, Dan Sprânceană (23 de ani), a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă 60 de grame de haşiş procurate din Maroc. În ultimele luni, aproximativ 200 de persoane au fost acuzate de comiterea infracţiunilor de trafic şi deţinere de droguri de mare risc.

Ne puteți urmări și pe Google News