Consultaţii gratuite de Ziua Mondială a Inimii

Consultaţii gratuite de Ziua Mondială a Inimii

Locuitorii din Iaşi, Bucureşti şi Timişoara sunt aşteptaţi duminică, 26 septembrie, să participe la Ziua Mondială a Inimii.

Sub sloganul "Noi ne punem inima la treabă! Tu ce faci?" vor avea loc activităţi sportive şi demonstraţii artistice de tenis, fitness şi ciclism. În aceeaşi zi, în Capitală, va fi organizat un cros pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos. Startul se dă duminică la ora 11.00 pe bulevardul Libertăţii.

Pentru fiecare alergător, organizatorii promit amenajarea unui metru de pistă pentru bicilişti. 4200 de metri de pista au fost realizaţi astfel în anii precedenţi.

În plus, participanţilor li se vor oferi evaluări privind riscul apariţiilor bolilor cardiovasculare, sfaturi practice pentru o viaţă sănătoasă, precum şi informaţii despre cum pot fi obţinute consulaţii gratuite de cardiologie sau medicină internă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Toti cei care vor să se alăture Zilei Mondiale a Inimii o pot face începând cu ora 10.00 în Bucureşti, în Piaţa Constituţie şi în Parcul Herăstrău, la Iaşi, în Parcul Copou şi în Timişoara, în Piata Uniri.

Mai multe informaţii găsiţi şi pe site-ul oficial www.romanianheart.ro.