Echipa online a analizat în ultimele ore zeci de mesaje noi primite de la cititori pe forum, prin mail, pe retele sociale si chiar prin telefon.  În perioada următoare vom face noi schimbări. Proiectul nostru continuă.

Forum mai accesibil cititorilor

Ultimele modificări au vizat noi reguli de gestionare a comentariilor, propuse de cititori. Scopul este să fie asigurate dezbateri mai curate și să permit o vizibilitate mai bună a comentariilor relevante și la obiect. La cererea a zeci de cititori a fost introdus butonul ”Spune-ți părerea!” care ajută forumiștii să acceseze mai rapid zona de comentarii.
O altă schimbare în zone de comentarii, pe care o vor observa în curând cititorii, sunt butoanele de apreciere sau dezaprobare a opiniilor postate pe forum. De asemenea, lucrăm la modul de afișare pentru a ușura lectura comentariilor.

Proiectul continuă, noul evz e în construcție. Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate de reconstrucție!

Echipa de programare construiește noul evz.ro împreună cu dumneavoastră, în timp ce dumneavoastră citiți articolele și discutați pe tema lor. Toate schimbările și transferul arhivelor, care nu este finalizat complet, produc uneori și neplăceri cititorilor. Momentele în care nu ați reușit să citiți articolele sau paginile nu au fost încărcate în condițiile cele mai bune sunt provocate de aceste schimbări.

Echipa evz.ro își cere scuze pentru aceste momente de la fiecare cititor. Sperăm să fie cât mai puține pe măsură ce avansăm cu proiectul nostru. De asemenea, vă rugăm să urmăriți evoluția schimbărilor și să ne transmiteți noi propuneri.

Lider în categorie după lansare: un milion de afișări pe zi

Ieri seară, timp de mai multe ore, evz.ro a fost cel mai citit site din categoria stiri/mass media de la trafic.ro. Pe întreaga zi de ieri, conform sati.ro, evz a înregistrat o crestere consistent a audienței, depășind adevarul.ro și gandul.info.

Noul evz.ro, primul site de știri din România care este schimbat împreună cu cititorii săi, a înregistrat în prima zi de funcționare o audiență record. În a doua parte a zilei, când a fost finalizat transferul primar pe noua platform online, audiența evz.ro a crescut vertiginos. Seara, timp de mai multe ore, noul evz.ro a fost liderul categoriei ”stiri/mass media” din trafic.ro. În intervalul 18.00 – 19.00, de exemplu, noul evz.ro a înregistrat 26.201 unici, 25.337 vizite și 99.720 de afișări. Pe locul doi, în același interval, s-a clasat adevarul.ro cu 17.898 unici, 17.394 vizite și 39.720 afișări.
Un milion de citiri pe zi
Creșterea vertiginoasă a audienței, după lansarea noului evz.ro a influențat și rezultatele zilei de ieri. Studiului de Audiență și Trafic Internet (SATI), a consemnat pentru ziua de miercuri, 2 aprilie 2014, aproape un million de citiri pentru noul evz.ro.
În cifre exacte, noul evz.ro a înregistrat 963.262 de afișări, clasându-se pe locul 3 la acest capitol, după realitatea.net (1.470.764) și stirileprotv.ro (1.017.355).
Primul site de știri din România construit împreună cu cititorii săi, noul evz.ro, a depășit ieri gandul.info (927.316 afișări), ziare.com (808.994), adevarul.ro (653.426 afișări) și antena3.ro (afișări 648.801).
Conform sati.ro, în ziua lansării noului evz.ro, site-ul a fost accesat ieri de 227.669 de vizitatori unici, depășind adevarul.ro (219.154), ziare.com (164.103)  și antena3.ro (129.589).
Mulți dintre cei 227.669 de cititori de ieri ai evz.ro au revenit pe site în timpul zilei, fiind înregistrate 302.590 de vizite. Spre comparație, adevarul.ro a înregistrat 286.432 vizite și antena3.ro 187.326 de vizite.
Redacția ”Evenimentul zilei” mulțumește fiecăruia dintre cei 227.669 cititori care au intrat ieri pe noul evz.ro.