Constanţa: autobuzele supraetajate, scoase pe străzi de 1 Mai

Constanţa: autobuzele supraetajate, scoase pe străzi de 1 Mai

Turiştii care vor veni pe litoral de 1 Mai se vor putea plimba prin Constanţa şi Mamaia cu autobuzele supraetajate, potrivit Mediafax.

Autobuzele vor circula până pe 4 mai, la intervale de o oră. Astfel, „Constanţa - City Tour“ va funcţiona de la ora 9.00 la ora 18.00, iar autobuzele supraetajate vor circula, din oră în oră, pe traseul gară - centru - oraşul vechi - staţiunea Mamaia şi retur.

Potrivit directorului general al Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţ a, Dumitru Coiciu, preţul unui bilet de călătorie pentru autobuzele supraetajate variază între 5 şi 12 lei, în funcţie de intervalul de timp pe parcursul căruia este valabil tichetul.

Un bilet pentru trei ore va costa cinci lei, unul pentru jumă tate de zi - opt lei, iar cei care doresc să se plimbe o zi întreagă cu autobuzul supraetajat vor plăti 12 lei. Biletele se vor putea cumpăra din autobuz, iar controlorul va marca pe tichet ora, ziua, luna şi anul. „Durata unei călătorii dus-întors este de 120 de minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru oricare dintre variantele de cost, turiştii pot călători după cum doresc, putând urca şi coborî din autobuz în intervalul orar solicitat“, explică directorul general Dumitru Coiciu.