Consiliera Oanei Mizil, datoare 100.000 de lei la chirie

Consiliera Oanei Mizil, datoare 100.000 de lei la chirie

Lidia Ştefănescu Niculescu - Mizil, mama deputatului Oana Niculescu - Mizil, a fost obligată de instanţă să plătească chiria pentru casa de pe Dorobanţi, primită de la Regia Autonomă - Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS).

Suma reprezentă chiria neplătită corespunzătoare perioadei mai - decembrie 2008 şi penalităţi de întârziere. Fiica fostului ministru comunist Paul Niculescu- Mizil trebuie să plătească 50.193, 94 de lei chirie, pentru perioada mai - decembrie 2008 şi penalităţi de întârziere în acelaşi cuantum.

Decizia Judecătoriei sector 1 poate fi contestată la Tribunalul Bucureşti. RA-APPS a dat-o în judecată, pe 5 august 2010, pe Lidia Ştefănescu Niculescu - Mizil. Regia a cerut plata chiriei aferente perioadei mai - decembrie 2008, la care să se adauge penalităţi.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul şi a cerut procurorilor să constate un posibil conflict de interese în cazul a mai multor demnitari, printre care şi Oana Niculescu Mizil, deputat PSD care şi-a angajat propria mamă în cadrul Biroului parlamentar.

Ne puteți urmări și pe Google News