Evenimentul Zilei > Monden > Condiții greu de imaginat pentru concurenții noului sezon Asia Express. „Oamenii te atacă și încep să dea în tine”
Condiții greu de imaginat pentru concurenții noului sezon Asia Express. „Oamenii te atacă și încep să dea în tine”

Condiții greu de imaginat pentru concurenții noului sezon Asia Express. „Oamenii te atacă și încep să dea în tine”

Așteptarea a luat sfârșit. Mâine, 15 februarie, începe cel mai dur reality-show din România: Asia Express.

Concurenții au pornit entuziasmați la drum, fără să știe însă ce îi așteaptă. Cursa i-a luat pe nepregătite, căci exact cum au ajuns în Filipine au fost părăsiți într-o piață de pește, cu valizele după ei, fără indicii și fără timp pentru planuri sau strategii.

„Părea o răscoală de la 1907, dar cu pești în mână, nu cu topoare! Din autocar, noi ne uitam neputincioși cum acei oameni ne luau bagajele”, spune Lia Bugnar.

 

„Panica, panica se citește pe fețele tuturor. Oare acesta să fie începutul cursei Asia Express?!”, se întreabă Florin Ristei.

Rămași acolo, concurenții merg în căutarea unui posibil indiciu. Adrenalina, haosul și mirosul insuportabil vor face ca o parte dintre ei să cedeze:

„Am încercat să mă ajut cumva, dar mi-am făcut mai mult rău. Mi-am acoperit nasul cu un tricou dar intrasem într-un atac de panică, pentru că eu am agorafobie. Într-un loc aglomerat, cu oameni care te atacă și încep să dea în tine…instant apare sentimentul de panică”, mărturisește Alex Abagiu.

Spre bucuria telespectatorilor, prima săptămână de difuzare va avea 4 ediții, urmând ca după aceea să îți păstreze zilele de difuzare deja cunoscute – duminică, luni și marți.