Evenimentul ZileiSportCondamnat pentru ce a scos pe „Guriță”. Contra, scuze după înjurături. VIDEO

Condamnat pentru ce a scos pe „Guriță”. Contra, scuze după înjurături. VIDEO

Condamnat pentru ce a scos pe „Guriță”. Contra, scuze după înjurături. VIDEO
La două zile după ce l-a înjurat ca la ușa cortului pe Pușcaș, selecționerul Cosmin Contra a postat un filmuleț pe Instagram în care își cere scuze pentru atitudinea pe care a avut-o.

Contra a avut mai multe ieșiri necontrolate la meciul România – Norvegia, încheiat 1-1. Selecționerul l-a înjurat  pe George Pușcaș după ce atacantul a ratat un penalty la scorul de 0-0 și apoi a dat cu pumnii în plexiglas-ul de la banca de rezerve.

Atitudinea scandaloasă a lui Contra nu au fost trecute cu vederea și au fost intens comentate în spațiul public.

„Comportamentul meu nu a fost la înălţimea aşteptărilor”, a încercat Contra să „dreagă busuiocul”.

„Vreau să îmi cer scuze. Comportamentul meu din meciul cu Norvegia nu a fost la înălțimea așteptărilor din postul de selecționer, dar tensiunea de la un meci așa de important a fost foarte mare. Vreau să îmi cer scuze tuturor suporterilor români, dar în același timp, să continuăm să luptăm pentru că avem în continuare șanse să ne calificăm la Euro 2020. Hai România!”, a afirmat selectionerul, citat de fanatik.ro.

Cosmin Contra a fost pus la zid după ce l-a înjurat pe George Pușcaș, cuvintele grele adresate atacantului fiind surprinse pe cameră: „Fu**-** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!”. Imediat după meci, selecționerul și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze la conferința de presă:

 

 

 


Accesează: