Condamnare în dosarul primei crime conjugale la comandă din România

Condamnare în dosarul primei crime conjugale la comandă din România

Erwin Victor Preşmereanu, bărbatul care a ucis-o pe soţia avocatului Victor Teodorescu, a fost condamnat la executarea a 16 ani şi opt luni de închisoare, cărora li se adaugă un rest de pedeapsă de doi ani, pentru trafic de droguri.

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis să-l condamne pe Erwin Victor Preşmereanu la aproape 17 ani de închisoare, deşi acesta a recunoscut în faţa anchetatorilor că a comis crima - prima de acest tip din România - la comandă. Ba chiar, Preşmereanu le-a furnizat anchetatorilor dovezi din care reiese că a ucis-o pe soţia avocatului Victor Teodorescu, la comanda acestuia. Printre aceste dovezi se numără nişte bileţele scrise de mână de către Teodorescu, prin care acesta îi indica ucigaşului când, cum şi unde să acţioneze.

Preşmereanu a primit bani, iar mama acestuia a fost "iertată" de o datorie, în schimbul comiterii crimei. La rându-i, Teodorescu a comandat uciderea soţiei sale, pentru a putea încasa asigurarea de viaţă a acesteia, dar şi a avea acces la mai multe conturi bancare consistente, deschise doar pe numele femeii.

Avocatul era înglodat în datorii. Mai mult, la momentul arestării sale, el plănuia şi uciderea unui afacerist braşovean căruia îi datora, de asemenea, bani.

Ne puteți urmări și pe Google News