Evenimentul Zilei > Actualitate > Concordia Chiajna SCAPĂ de tensiunea din Turica. Ilfovenii vor reveni în țară
Concordia Chiajna SCAPĂ de tensiunea din Turica. Ilfovenii vor reveni în țară

Concordia Chiajna SCAPĂ de tensiunea din Turica. Ilfovenii vor reveni în țară

Finala Cupei Ligii a fost la un pas de amânare din cauza faptului că formația Concordia Chiajna a fost blocată încă de aseară în Turcia, în urma problemelor politice de pe Malul Bosforului.

Chiajna va juca în cele din urmă în finala Cupei Ligii, conform programului. Mâine, „galben-verzii” vor întâlni Steaua, pe „Arena Națională”, de la ora 20.00.

Astăzi, delegația Concordiei Chiajna a primit vestea că va decola din Turcia în jurul orei 18.00, anunță GSP.ro. Concordia a desfășurat un stagiu de pregătire în Turcia și urma să revină în țară, unde sâmbătă are programate antrenamentul oficial și conferința de presă premergătoare finalei Cupei Ligii.

„În acest moment orașul Istanbul pare că revine la normal, deși se mai simte o ușoară stare de tensiune. Delegația Concordiei Chiajna se află în Hotelul Park Inn Radison, situat în apropierea aeroportului principal din Istanbul. Jucătorii efectuează program normal de cantonament. Așteptam vești de la TAROM cu speranța că putem ajunge în aceasta seară la București”, se arată în mesajul postat la prânz pe pagina de Facebook a echipei.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: